Reklama

Reklama

Terkel má problém

Trailer 2

Obsahy(1)

Pozor – tento film není pro děti!!! Bláznivá komedie o tajné lásce, ”psychovrahovi”, železných tyčích, kanapi a přátelství na zkoušku. Terkel je žákem základní školy. Trochu slaboch, ale jinak ok. Terkel nemá snadný život. Jeho psychopatický strýc Stewart právě napadl dva ostré hochy z Terkelovy třídy, Nigela a Saki. A co uděláte, abyste odvedli jejich pozornost z myšlenek na pomstu? Začnete si dobírat ošklivé děvče z vaší třídy, Tlustou Doris.... Ale kdo by si pomyslel, že ona vyskočí z okna? Že začnete dostávat smrtelné výhrůžky, že nový učitel a milovník zvířat, Justin, nemá tak úplně čisté svědomí, jak by se čekalo, a že vlastně nic není, jak se zdá? Alespoň ne pro Terkela... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (352)

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Fantastický nápad, já se bavil od začátku až do konce. Tolik barevných nápadů. Pro jednou tahle animace nevadí, protože dodává na důraz humoru v téhle komedii. Oceňuji hlavně to, že jsem se u mnoha scén skvěle pobavil. A je to jedna z komedií na které je možné koukat často a ne že po jednom shlédnutí pobaví, ale pak se na to nedá dívat. ()

packa 

všechny recenze uživatele

Marek Eben nemá chybu! Jsem v šoku, že tu práci vzal (vzhledem k obsahu snímku), ale odvedl ji dobře. Jinak je film spíš průměrnej, scénárista se pokusil vytvořit něco na způsob South Parku, nicméně se spíše rozpačitým výsledkem. Animace je sice hrozná, vzhledem k zaměření snímku však nikterak neruší (a neměli bychom dánské tvůrce kritizovat, kdo ví, co přinese ryze český Kozí příběh) ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Když všude písou, jak je to originální a vostrý, tak už to od toho člověk trochu očekává a když pak zjistí že to zdaleko tak drsný neni, tak je to docela zklamání. Hlavně teda ze začátku to je čistá nuda, kdy mi zbývalo se jen tlemit těm děsnejm držkám co tam byly, protože všichni vapadali jako hovada, chodili jako hovada a taky tak mluvili. Sprostý to je taky jen tak zlehka a tak se fakt neni vůbec čeho chytit, naštěstí se to pak trošku rozjede a scénka se skokem z okna je docela prdel, krvavaý scénky taky pobaví a konečná pointa je fakt krutá jako sviň. Nicméně sem čekal něco zábavnějšího ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Terkel má problém má problém. Alebo skôr viacero problémov. Každopádne sa jedná o čistý dadaizmus, čo sa týka uvedenia do českých kín, snáď to nešlo v multiplexoch. Animácia po technickej stránke nič moc, ale práve to filmu pridáva body navyše. WTFuckovosť animácie mi pripomenula nevydarený maskot z olympiády v Atlante, kde asi tiež išlo o iróniu, ktorú nikto nepochopil. Terkel sa snaží byť husto cool, ale nie je, lenže aj tá snaha mi pripadala ako niečo, čo z filmu robí niečo, čo nie je vôbec na škodu vidieť. Len škoda, že to nie je dobrý film sám o sebe. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení z Dánska. Potěšilo mě zejména to, že film je skutečně vtipný, a to docela dost. Terkelův strýc byl úžasný. Terkelův kamarád byl úžasný. Terkelův učitel byl úžasný. Jen samotný Terkel stál za hovno, což je docela škoda. Velké ocenění si zaslouží i skvostný český dabin, který film povyšuje na ještě vyšší úroveň. Krásné 3*. Nebudeme přehánět. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (19)

  • První kompletně počítačově animovaný dánský film. (HappySmile)
  • Terkelův otec Leon na všechno odpovídá slovem "ne" - k tomu navíc pokaždé čte to samé vydání novin. (HappySmile)
  • Založeno na stejnojmenném seriálu vysílaném v rádiu. (HappySmile)

Reklama

Reklama