Reklama

Reklama

Prosíme přetočte

  • USA Be Kind Rewind (více)
Trailer

Prosíme přetočte je neuvěřitelný příběh o dvou kamarádech (Jack Black, Mos Def), jednom elektromagnetickém poli a všech vašich oblíbených filmech. Zmagnetizovaný mozek jednoho z nich totiž vymaže všechny kazety ve videopůjčovně a jim nezbude nic jiného, než smazané filmy znovu natočit. Vzniknou tak jedinečné verze filmů jako King Kong, Krotitelé duchů nebo Robocop. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (487)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jak už tady zaznívá. Film je nejlepší ve scénách Robocop a hlavně Krotitelé duchů. Dále je zde připomenutí krásné nostalgie videokazet a také faktu, že slabé triky nutně nemusí znamenat špatný film. Nicméně příběh o místní černošské legendě mě opravdu nezajímal. Michel Gondry není zrovna můj největší oblíbenec a s minimem vtipných scén tohle u mě jako komedie prostě uspět nemůže. Jako drama už vůbec ne. 55% ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Tak některé pasáže bych přetočila pěkně rychle vpřed, konec vystříhla, FBI vyměnila (ta byla k ničemu). Celé to zachránil D. Glover, J. Black už byl trochu ohraný, M. Def mile překvapil, ale celkově se cítim ochuzena, trailer mě před několika měsíci značně navnadil...Pociťuju jakousi pachuť, asi jako zákazníci po zjištění, že jejich VHSka je prázdná. Potom sice plná, ale sledování tvorby dalších a dalších remakeů se stalo poněkud stereotypním. Ale Robocopa ošvédovali na výbornou! I will shoot you. And I know robot karate! ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Tak já sám nevím. Těšil jsem se na tento film moc. Mos Def a Jack Black ve filmu od Gondryho? Paráda, říkal jsem si. Ale ono to není tak úplně pravda. Ano, je tu několik geniálních scén, které se většinou odehrávají při "švédování" originálních filmů, ale celý film mi přišel takový milý, ale vesměs nijaký. Takže čisté tři hvězdy... ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Napoprvé jsem byl naladěn na jinou notu a ten film mě prostě moc nebavil. Po víc jak roce jsem se na to podíval znova a líbilo se mi to o moc víc. Jack Black a Mos Def jsou fakt hodně dobří a tentokrát se mi tam líbila i ta jazzová atmosféra a celý ten kult okolo tlouštíka Wallera. Stejně si ale stojím za tím, že režisér to neměl pevně v rukou a velká část filmu je opravdovou improvizací. Právě proto jsou asi ty předělávky tak kreativní a nesmírně zábavné. Nejdůležitější ale je, že všichni v tom filmu měli filmy rádi. A pro takový lidi je to i určený. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Osobitá komedie, která se rozjíždí překvapivě pomalu, aby velmi vtipně přešla do crazy žánru se zmagnetizovaným excentrikem a všechno zakončila v podobě originální variace na Bio Ráj. Takovou kombinaci už nikdy v životě neuvidím, ale za Krotitele, RoboCopa nebo Carrie jsou pochvaly opravdu na místě. Film dohromady nedrží ani náhodou, ale úsměvy či nostalgií nešetří. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • Prosíme přetočte stálo 20 milionů dolarů. Michel Gondry říka, že rád pracuje s malými rozpočty, protože díky nim musí hledat neobvyklá řešení. (Pumiiix)
  • Na oficiálnej stránke filmu sa môžu návštevníci zúčastniť v zošvédovaní (spočíva v pridaní vlastnej tváre na obal filmu). (Mihail123)

Reklama

Reklama