Reklama

Reklama

Pátek třináctého 7

  • Česko Pátek třináctého 7: Nová krev (více)
Trailer

Jason je zpět, ověšený zahradní technikou a je (jako už tradičně) k nezastavení. Tentokrát ale narazil na zdatného protivníka v podobě traumatizované telekinezí nadané dívky...... (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

PKD 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale u mě má tento díl velmi dobré postavení a je to i díky prvku té telekinetické holčiny, která není záměrně vybranou krasavou a proto vypadá v rámci série, docela uvěřitelně. Zdůrazňuji...v rámci série. Úvod a závěr s tatínkem je úlet, ale musíte ho znáti, aby jste pak mohli proniknout do hloubky psýché hl. postavy, checht. Jo. Choval se jak ožralé hovado, přesto po něm matka s dcerou většinu filmu stále štkají, nebo co. Směšné. I když...u ženských zcela v normě. Většinou.;-) Jo, Jason vypadá fakt supr ohnile a tak. Proto je gurmánskou minihostinou, když mu spadne při final fight (abych taky byl v 21.st. cool, haha) maska. Mňamix! ()

topi 

všechny recenze uživatele

Opravdu mě vytáčejí cenzorské střihy a u tohoto dílu, je to znát mírou vrchovatou. Nechápu, proč režisér ten film točí, když si ho kvůli ratingu stejně nechá vystříhat. Potom je zbytečné, se na takovou okleštěnost dívat a nadarmo se rozčilovat. Jason je přece killer největší a tak to má být ve filmu i vidět!!! ()

Reklama

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Sedmička je jeden z mých nejoblíbenějších dílů, je profesionálně natočená s dobrým rozpočtem i když cenzoři kazili, co se dalo. Jason poprvé v podání Kane Hoddera má charizma totálního namakaného drtiče (vystříhané scény ten dojem ještě potvrzují) a přídavek s telekineticky nadanou hrdinkou přiživuje obvykle banální příběh. Snímek má fajn atmosféru, neotravuje s komediální nadsázkou a myslím, že řada vražd patří k nejlepším v celé sérii, Jason by měl s celou tou škálou zahradnických nástrojů používaných k mordování dementních postav natočit nějakou reklamu pro Mountfield. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Eddie, kam deš?" ,,Dát si studenou sprchu, mám rande s mýdlem." Mix Jasona a Carrie, kdy ovšem hlavní hrdinka postrádá její charisma. Jeden vlastně ani nečeká nic převratného, jelikož jasnou náplní každého Pátku je masakr nebohé (především) mládeže. A tak prostě jen čekáte, v jakém pořadí a jak kdo zahyne. Vizuálně jsou nejhezčí scény s oběma domy ponořenými do tmy. Zlověstný šepot a blížící se bouře dávají tušit masakrální finále. Bohužel jsem viděl zcenzurovanou verzi, kde většina vražd je sestřihaných. Ne že by o krvavé efekty byla nouze, ale střihy jsou jasně znát. Také nahoty, typické pro tuhle sérii, ubylo. Schematický scénář mnohé scény opakuje (samota, jezero, koupání, bouře, noční masakr), což jistě fanoušek očekává. Jen tentokrát mi vše přišlo bez nápadu a telekinetička nejenže film nevylepšila, ale byla celou dobu spíše tele než kinetička. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jedem z kopce. Jason Voorhees nikdy nebude mým oblíbencem. Otázkou je, jestli s čím dál víc plesnivějšího a červama prolezlejšího xichtu se zastaralou maskou a mačetou jde vůbec něco víc vytřískat, když už natočili 9x to stejný, a ani to desáté, omlazané scifi nestálo za nic. Je opravdu smutné, když ho po deseti pokusech musel pumpnout až Freddy, což považuju za lepší biják než všechny samostatné P13. Vrchol série podle mýho přichází se třetím dílem. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (24)

  • Walt Gorney hrál v prvních dvou dílech postavu Šíleného Ralpha. Na začátku tohoto dílu uslyšíme jeho hlas, jak vypráví legendu o Jasonově (Kane Hodder) životě. (LION-MR.T)
  • Náklady na výrobu činily 4 miliony dolarů. Film byl nasazen do 1 796 kin a za první promítací víkend v USA utržil 8 245 038 amerických dolarů. Celosvětové tržby byly 19 170 001 dolarů. (LION-MR.T)
  • Kane Hodder (Jason) je také kaskadér. Proto se nenechal žádným ve filmu zastupovat a všechny nebezpečné scény (i tu s ohněm) zahrál úplně sám. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama