Reklama

Reklama

Pátek třináctého 7

  • Česko Pátek třináctého 7: Nová krev (více)
Trailer

Jason je zpět, ověšený zahradní technikou a je (jako už tradičně) k nezastavení. Tentokrát ale narazil na zdatného protivníka v podobě traumatizované telekinezí nadané dívky...... (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

klerik 

všechny recenze uživatele

Paranormálne javy... wtf? Jason bez masky... wtf? Zaujímavý scenár (x dvojíc všelikde súloží a Jason ich postupne zabíja). Kvantum killsov. Málo gore. Smiešne finále. Jason je občas bezradný ako malé decko. Nie je to až taký zlý slasher, ale tvorcovia mali dosť málo fantázie. Nayvše som presvedčený, že Jason by sa mal viac držať osvedčenej mačety... Po skvelej šestke (JASON ŽIJE) prišlo mierne sklamanie... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Otřesný casting, příběhově se jedná o jakýsi pokus o návrat K původním dílům, ve kterých šlo vždy o to nahnat nějakou tu souložící mládež na víkendový pobyt k jednomu slavnému jezeru:) Malinko se začíná vracet nahota, naopak stále není zobrazeno násilí. Účet je tentokráte 16 kousků. Dosud největší slabota. 20% PS: Jason vypadá jako rocková hvězda. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Devastující zásah MPAA sedmičku značně poznamenal, pro pochopení doporučuji kouknout sem Značně ořezané torzo, prakticky bez krve, toho hororovým fanouškům pak příliš nenabídne. Přitom nápad s dívkou nadanou telekinetickými schopnostmi vůbec není špatný a minimálně oživuje už přece jen trochu obehraný modus operandi. Telekinetické techtle s už notně se rozpadajícím se Jasonem, jak by také ne, byl připoután ke kameni ve vodě údajně několik let, jsou doplněny výborným hudebním motivem alá vynikající Phantasm. Bohužel je však tato drobnost spolu s vizáží pana Voorheese prakticky vším, co je dobré. Zbytek už definitivně zabředl do schematického pojetí osmdesátkového hororového slasheru, ječící postavičky jsou po(s)tupně determinovány, vedou nanicovaté dialogy a jsou prostě a jednoduše hloupé. Ani dvojí soulož a jeden pokus o ni v jedné scéně z letargie příliš nevytrhne. Za skandální pak považuji jen jeden jediný a velmi krátký záběr na odhalené poprsí! Výsledný produkt si po zásahu cenzury zaslouží maximálně dvě hvězdy, bez něj by to bylo za čtyři. Edit komentáře a hodnocení po jubilejních 13 letech (původní komentář zcela cenzurován, v původním hodnocení vystřižena pouze jedna hvězda) ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Ani se nedivím, že je to zase takové špatné. Sedmý díl série, kde se jen zabíjí? No tak, to už nemůže být dobré. Zábava na bodu mrazu, atmosféra taktéž, scénář tupý. Bylo by to celé tak na odpad. Ale, je tu jedno velké ale, tohle ještě není nic v porovnání s tím, co přišlo po tomto díle, proto 1 hvězda. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Najslabšia časť série, s trápnym úvodom, bez nápaditých vrážd (aj keď tá v spacom vaku bola aspoň orginálna a Jason použil viacero nástrojov) ale hlavne do filmu vôbec nehodiacou sa telekinetickou schopnosťou Tiny je aj na béčkový horor sklamaním. Strata času, ale pre nás, ktorý chceme vidieť všetky časti príbehov s Jasonom Foorheesom nutné zlo. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (24)

  • Režisér John Carl Buechler se podílel i na speciálních efektech a Jasonově (Kane Hodder) vzhledu. Krvavé efekty byly nakonec kvůli cenzuře vystřiženy. Ve filmu chybí např. scéna, kdy Jason vyskočí z jezera a zabije rybáře na loďce. (LION-MR.T)
  • Náklady na výrobu činily 4 miliony dolarů. Film byl nasazen do 1 796 kin a za první promítací víkend v USA utržil 8 245 038 amerických dolarů. Celosvětové tržby byly 19 170 001 dolarů. (LION-MR.T)
  • V roli Jasona se tu poprvé objevil Kane Hodder, jenž se stal prvním hercem, který tuto postavu hrál více než jednou (celkem čtyřikrát). (LION-MR.T)

Reklama

Reklama