Reklama

Reklama

Slunovrat

  • USA Solstice
Trailer

Obsahy(1)

Po několika málo měsících od sebevraždy své sestry Sofie, odjíždí teenagerka Megan na letní prázdniny se svými nejlepšími přáteli. Na místě se brzy začínají dít zvláštní věci, které, jak Megan věří, připomínají přítomnost její sestry. Pokusí se s jejím duchem navázat kontakt. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

bulawaio 

všechny recenze uživatele

6/10. Solstice byla pro mě osobně přijatelnou duchařinou. Režisér pozvolna budoval atmosféru, sic na obvyklých žánrových scénách a postupů, ale dobře se mu to dařilo včetně dobře vygradovaného finále. Sám jsem do poslední chvíle nevěděl, jak to dopadne, a to se cení. Parta teen byla dobře obsazená a vybočovala z klasických kýčovitých kolejí. Určitě lze doporučit jako nenáročnou duchařinu, kterých rozhodně nevznikají za poslední léta mraky, ale nečekejte, že se budete krutě bát. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ničím vyjímečný, průměrný, nejen duchařský horor s dávno provařeným scénářem. Postavy ale působí vcelku sympaticky, děj je zasazen do atraktivního prostředí amerického jihu, finále, ač zpočátku docela zmatečné, bylo i trochu napínavé. Prostě průměr srovnatelný s The Messengers, a silné 2 hvězdičky. ()

Reklama

hronikpetr 

všechny recenze uživatele

Průměrný horor, který je sice od půlky filmu docela předvídatelný ale koukatelný. Ač to není ničím přelomovým myslím si že za shlédnutí tento kousek stojí..Napětí sice velmi stagnuje ale posledních asi 10 minut si to vykompenzuje.. Hororové prvky zde nejsou ničím přelomovým. Lekacím scénám by zde dosti napomohl lepší načasování a zvuk, ale snaha se cení. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Tohle zase nebylo tak špatný. Někdy když člověk od filmu nečeká zázraky, tak překvapý. Sice to nebylo nic originálního s převratnými vizuálními efekty, ale párkrát jsem se lekl (což od hororu očekávám). Trošku mne mrzí, že hned od začátku jsem tušil, kdo je ten špatnej a opětovně špatný výkon S. Ashmora. Možná jsem zaujatý, ale tenhle 'týpek' je mi strašně nesympatický a nenapadá mne film, kde by slušně zahrál. I tak ale dávám 3*. ()

Mythago 

všechny recenze uživatele

Tohle byl horor? Fakt? To si ze mně spíš někdo dělal prdel. Spíš než horor to připomínalo romantické drama s dost tupým scénářem a celkově je to fakt neuvěřitelná dementnost. Závěr byl sice docela povedený (dokonce jsem chvíli uvažoval o dvou hvězdičkách) jenže pak přišel úplný konec a člověk by až nevěřil, že dialog o třech větách to může tak dokonale zabít. Je to bída a doufám, že podobných filmů už moc neuvidím. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama