Reklama

Reklama

Miliardář Nerio se utopil a jeho smrt vyvolala hotové pozdvižení. Navíc zemřel bez dědice. Ve skutečnosti však měl Nerio tajemství – před lety adoptoval v Bosně chlapce jménem Largo. Ten je ovšem momentálně ve vězení poté, co byl křivě obviněn z obchodu s drogami. Jde jen o souhru okolností, nebo o dobře připravenou akci, která jej má zbavit dědictví? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (119)

castor 

všechny recenze uživatele

Dostalo se ke mně několik recenzí, které slibovaly velmi slušný akční zážitek, nicméně flashbacky protkaný snímek přináší jen průměrné, leč sympatické vyprávění o jednom pohádkovém dědictví, na které si ostří nejeden zloduch. Jistý Nerio Winch byl totiž veleuznávaným obchodníkem, zakladatelem a hlavním akcionářem jedné gigantické firmy. Byl.. Jeho smrt je zahalena tajemstvím a mediálním třeskem, protože údajně zemřel bez dědice. Jenže to by starý vlk Nerio nemohl skrývat letité tajemství o adopci bosenského chlapečka Larga. Světoběžník Largo to tak bude mít nesmírně těžké, přestože mu jde více o pomstu než-li o nesmírné bohatství. Na Evropu rozhodně nadprůměr, jinak ale svěží šedesátka s chytrým scénářem, zbytečnými zvraty a bez zapamatováníhodných momentů. Nenadchne, nenaštve. Cesta za pomstou je navíc dlážděna solidními hereckými výkony, našince potěší velmi příjemný Karel Roden. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Intrikánské boje o moc uvnitř nadnárodní korporace, potažmo snahy jednoho zazobance uzurpovat majetek toho druhého, jsou už poměrně ohrané. A popravdě tenhle francouzský příspěvek na dané téma v podstatě nic nového nepřináší. Z akčního hlediska je to dost slabota, kromě jedné naháněčky na motorce a závěrečné solidní bitky na střeše, je to celkem nuda. Stejně tak samotné gró příběhu je přitažené za vlasy a jeho věrohodnost navíc definitivně srazí do kolen dost pochybný happyend. A tak jediným zajímavým momentem je z českého pohledu účast Karla Rodena coby polozáporáka Korskyho (proč musí Roden skoro v každém filmu hrát Rusa..?). No a pak taky na pohled velmi příjemný úkaz v podobě Mélanie Thierry. :-) ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Je to přesně na pomezí 3* a 4* hvězd, přičemž jinak příjemný celkový dojem mi kazila hlavně roztříštěnost a zbytečná překombinovanost děje. Myslím, že kdyby se film natočil přímočařeji nebo se flashbacky šikovněji zakombinovaly do příběhu, šlapalo by to líp. To, že ani nejdou chronologicky, přehlednosti zrovna nepřidává. To je ale ke kritice všechno. Oceňuju i hudební doprovod a sympaťáka v hlavní roli a pak taky samosebou Rodena, jako obvykle perfektního. Dokonce to párkrát má i slušně emoční náboj a na lokace přímořského venkova se hezky kouká, nepřekládaná chorvatština je další palec nahoru. Akce v klasicky francouzském stylu, podaná v klasicky zašmodrchané formě. 65% ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Largo je od pohledu cácorka,ale když rozbalí všechen bojový um, baví, protože jeho kolínka,pěsti, otočky a všechna fight taškařice jsou řízená přesnou, do detailu dotaženou choreografií. Připočtu-li k tomu naprosto povedenou kameru, sem tam povedenou hlášku v dobře odvedeném scénáři a sekundujícího Rodena s podobaným ksichtem, vychází mi krásná čtyř-hvězda...moc dobré to bylo.. ()

Puol 

všechny recenze uživatele

Van Hammeho komiks som nečítal. V každom prípade sa k nemu francúzi postavili s úctou a nakrútili slušný biják odohrávajúci sa v krásnom prostredí so sympatickým hereckým obsadením a uchádzajúcou akciou. Typovo obsadený Karel Roden je už len čerešničkou na torte. K záporom , niektoré postavy mi prišli trošku nedopísané a chýbala nejaká guletrhajúca scéna, ktorú by si človej zapamätal dlhšie. Rád si pozriem i plánované pokračovanie. Hádam dovtedy prečítam i zopár komiksových bookov o Largovi Winchovi. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Film má aj seriálového predchodcu z roku 2001, ktorý sa volá Largo. (Slunkoo)
  • Natáčalo sa od 29. augusta 2007 do 19. apríla 2008 v Bosne a Hercegovine, na Sicílii, v Číne (Hong Kong a Macau), na Malte a vo filmových štúdiách v Paríži. (m.a.t.o.)
  • Tomer Sisley zvládol väčšinu kaskadérskych scén sám. Dokonca sa kvôli filmu začal učiť po srbsky. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama