Reklama

Reklama

Miliardář Nerio se utopil a jeho smrt vyvolala hotové pozdvižení. Navíc zemřel bez dědice. Ve skutečnosti však měl Nerio tajemství – před lety adoptoval v Bosně chlapce jménem Largo. Ten je ovšem momentálně ve vězení poté, co byl křivě obviněn z obchodu s drogami. Jde jen o souhru okolností, nebo o dobře připravenou akci, která jej má zbavit dědictví? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (119)

predators 

všechny recenze uživatele

Largo Winch to neměl jako adoptovaný synek jednoduché. Dokonce se zapletl i do obchodu s drogami a poté, co chtěl převzít multimiliardářskou společnost svého nevlastního otce, ocitne se ve velkých potížích. Vše začíná pozvolně a zdá se, že už není návratu. Ale Largo Winch je nepřemožitelný! Většina příběhu je postavena na budování charakteru a vývoje postavy s několika flashbacky. Úhlavní nepřítel je poměrně dobře utajen a s přibývajícím koncem napětí úměrně stoupá. Musím se však zmínit o nevyužitém potenciálu, který z LW přímo sálá a myslím si, že si i přímo "volá" po větším množství akčních pasáží. Škoda, ale i tak se jedná o podařený francouzák... :-) 73% ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Takže.Máme tady chlápka,který se vypracoval na jednoho z nejbohatších lidí světa.Proč by se tedy jeho syn nemohl vypracovat na jednoho z nejlepších Jamesů Bondů světa,chtělo by se říci,vždyť má tu šikovnost zkrátka v genech ,chlapec. Což se ukáže nebýt tak docela pravdou,poněvadž jest adoptovaný.Naštěstí z Bosenského sirotčince,známého též jako"líheň agentů". ()

Reklama

papaguy 

všechny recenze uživatele

K filmu jsem přistupoval bez velkého očekávání a dočkal se příjemného zážitku. Značná dobrodružnost až pohádkovost některých motivů a akční nadsázka na mě působily trochu jako rušivý element (hlavní hrdina během pár hodin procestuje velký kus světa a stihne toho opravdu hodně). Realističtější nota by možná filmu slušela o něco víc. Děcka na to do kina z výchovných důvodů stejně vzít nemůžete, když jsou tam výjevy typu kudla v krku apod. Ale nebudu zbytečně rýpat. Dobrá kamera a střih mě zásobovaly jedním vizuálním bonbonkem za druhým, sympatičtí a dobře hrající herci odvedli skvěle svou práci, celková spokojenost. *3 a 1/2. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, že francúzi sa tentokrát pochlapili a konečne opäť raz ponúkli dobrý film...( a nie žánru romantického či drámy )....Ja sám som váhal či si pozriem tento snímok a moje pochyby či to bola voľba správna ma síce úvodné minúty ešte hrýzly ( cca 20 minút )......ale potom sa to slušne rozbehlo....zápletka bola teda riadne "zauzlovaná" ...a dej odsýpal rýchlym tempom.....a výsledný dojem to na mňa malo dosti pozitívny......***/**** ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Šílený příběh, ve kterém zřejmě nikdo není tím, kým se zdá, nenechá diváka polevit v ostražitosti. Jedinou výjimkou je hlavní hrdina. Jenže tady to nějak vedlo k dojmu, že je to nejméně zajímavá postava ve filmu, což dokládalo i obsazení této role nějakým Tomerem Sisleyem. Na druhou stranu většina akčních scén vypadala jako poctivá práce kaskadérů místo obvyklého tance pixelů, a to je dneska také plus. Ale druhý díl už vidět nehodlám. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Tento film vznikl na základě románů a komiksu, jejichž autorem je Jean Van Hamme. (claudel)
  • Vo filme sídli W Group v Hong Kongu, hoci v komikse je jej sídlom New York. (m.a.t.o.)
  • Film má aj seriálového predchodcu z roku 2001, ktorý sa volá Largo. (Slunkoo)

Reklama

Reklama