Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

nash. 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení v podobě netypické romantické komedie, která vtipně těží z klasických žánrových prvků a často si z nich s úsměvnou nadsázkou utahuje. Svižné a chytré dialogy, které mají daleko k jednoduché legraci pro puberťáky, humorných situací je tolik, že vlastně přechází jedna do druhé a homosexuálové vzácně vypadající jako lidé a nikoli jako karikatury své orientace, to vše okořeněno spoustou odkazů a narážek na slavné filmové romantické pecky a odsýpající ve vlnách typicky britského, suchou ironií nabitého, humoru. ()

Tsuki003 

všechny recenze uživatele

Trochu si vybavuju, že jsem tenhle film před několika lety viděla a líbil se mi, hodně. Když jsem ho teď viděla znovu, nejsem si úplně jistá proč. Není to nejhorší film, ale hodně velká splácanina a spoustu scén a dialogů je přeafektovaných a neuvěřitelných. Průměr. Ale na druhou stranu má jistou atmosféru a kapku upřímnosti. A Jacks se mi líbila :) ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Mně se tato roztomilá americká komedie hodně líbila. Asi to bylo i pohodovou atmosférou s přítelkyní. Ale co? Celkem originální námět, pohotové a vtipné dialogy a pohled na lásku a vztahy zase trochu odlišný. Sice tu na můj vkus byla hrozně moc gayů - nic proti nim, ale to vykopenzovala pořád krásná a na obálce fakt sexy B. Murphy! ()

katchi 

všechny recenze uživatele

Vtipné, dobře to odsýpalo, chvilkově originální, elegantní a kouzelné. Ve škatulce "romantická komedie" to byl jeden z nejzdařilejších filmů co jsem kdy viděla. Brittany Murphy hrála skvěle a navíc ji to neskutečně slušelo. Santiago Cabrera byl úchvatný. Občas mi to sice kapku přišlo, že gayové to maj v životě lehčí a všude je plno gayů..pomalu víc jak heteráků, nicméně ani toto filmu neuškodilo:) Doporučuji všem, kteří se občas rádi zasmějou a mají rádi romantiku:) ()

Eywa11 

všechny recenze uživatele

Strašne zlatá,vtipná a pohodová romanťárna. Presne sa hodiaca k mojej dnešnej ostanem v posteli a zožeriem celú zmrzlinu nálade. Em je úžas a Paolo je typický lámač srdcí s tými jeho krásnymi hnedými kukadlami a ešte krajšou osobnosťou :) No a na tom prdení niečo bude :D a tá báseň od Tallulah ... :D ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama