Reklama

Reklama

Pastýř

  • Česko Strážce hranice (více)
Trailer

VOD (1)

Jednotka amerických zvláštních sil se rozhodla vydat se na dráhu zločinu a chystá se do Spojených států propašovat heroin v hodnotě 35 milionů dolarů. Do cesty se jí ale staví agent pohraniční stráže Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme), který dříve pracoval na newyorském oddělení vražd. Přestože po něm jdou sebevražední atentátníci, krutí sadisté i zrádní úředníci na obou stranách hranice, Jack s nimi nemá žádné slitování. Osamocen se pouští do nebezpečného boje s mocným kartelem. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

kitano 

všechny recenze uživatele

Isaac Florentine je béčkový babrák, ktorý zrejme ani sám nevie, ako sa mu podarilo natočiť tak dobrý film ako bol Undisputed 2. Kto čaká kvalitné súboje Van Damme vs Scott Adkins, prestrašne zakopne. Zadrháva všetko čo može a sympatický Van Damme so svojím zajacom je to jediné plus, čo tento film ponúka. (4/10) ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na to, až se Van Damme popere s Adkinsem, ale není moc o co stát. Je hafo lepších bitek po videopůjčovnách (ano i hafo mnohem horších). Jenže celej film je stejnak hrozná nuda. Dokonce jsem asi v půlce usnul. Adkins tam má minimum prostoru a Van Damme tam s kamennym ksichtem občas někoho kopne. A mafiáni tam pašujou drogy v obrněný karose. Ještě se mi líbila smrt jakéhosi důchodce, který se tam vzal jaksi odnikud a to že ho zloduši hodili do zelektrizovanýho bazénu. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Bezpohlavní videocéčko, které se umanutě snaží dokázat, že J.C. van Damme stále umí dobře bojovat, aby to následně vyvracelo ve chvílích, kdy na scénu nastoupí fantastický Scott Adkins. Zatímco dříve milovanému Belgičanovi už nepomůže ani rychlý střih a dobře postavená kamera, jeho zřejmě nejcharismatičtějšímu nástupci to naopak kope více než obstojně. Škoda, že JCvD nemá dostatek soudnosti, tudíž působí trapně nejenom když se snaží evokovat nejlepší roky, ale i při vzpomínce na mrtvou dceru, o závěrečném souboji, který chtěl být dream combat nového milénia, ani nemluvě. Nepoužitelné ani jako kulisa dobré zábavy s několika pivy a pro Isaaca Florentina po dvojce Undisputed opět smutný sešup dolů. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

JCVD stárne. Stárne ale důstojně a kéž by mi to takhle kopalo, až mi potáhne šedesátka. Pastýř je nebjéčkovatější béčko z bečkovatých. Co má ovšem výstřední a naprosto dokonalé, jsou bojové scény. Perfektní choreografie, dotažená nevyumělkovaným stříhem a netradičně "neplešatým" Adkinsonem, který je příjemným zpestřením. JCVD to prostě frajersky pořád umí a je dobře, že to ještě finálně nebalí. Pro fanouška akčních nářezů jedině dobře!! ()

Testament 

všechny recenze uživatele

Jsem na rozpacích.. Film se zcela nesmyslně jmenuje Pastýř, i když by se hodil trefnější název:"Pohraničník". Van Damme na stará kolena začal zase posilovat a má slušnou figuru (oproti předchozím rokům) a z některých cén je cítit, jakoby se chtěl vrátit do 80.-tých let. Isaac Florentine se vcelku snaží a třeba bitva v hospodě až nápadně odkazuje na "Živý terč". Ovšem Jean Claude už není v takové kondici a závěrečný slušný souboj dává spíš zelenou jeho protivníkovi. Oproti posledním Seagalovým nebo Lundgrenovým filmům je Jean Claude relativně v lepší pozici. Na první ligu to ale nestačí. Dlouho jsem se rozhodoval mezi ** nebo ***, ale tentokrát jsem vyměkl a proto hodnotím... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně, kdy bandita běží po schodech, vyskočí dříve, než jej Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme) střelí. (Chris Masters)
  • Vo filme je vidieť aj autobus Karosa B 731. (spidero11)
  • Jako bojový choreograf a koordinátor kaskadérů na filmu pracoval J.J. Perry. Bulharským koordinátorem kaskadérů byl Kaloian Vodenicharov, v závěrečných titulcích uvedený jako Kaloyan Vodenicharov. (Rominator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno