Reklama

Reklama

Pastýř

  • Česko Strážce hranice (více)
Trailer

VOD (1)

Jednotka amerických zvláštních sil se rozhodla vydat se na dráhu zločinu a chystá se do Spojených států propašovat heroin v hodnotě 35 milionů dolarů. Do cesty se jí ale staví agent pohraniční stráže Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme), který dříve pracoval na newyorském oddělení vražd. Přestože po něm jdou sebevražední atentátníci, krutí sadisté i zrádní úředníci na obou stranách hranice, Jack s nimi nemá žádné slitování. Osamocen se pouští do nebezpečného boje s mocným kartelem. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

klerik 

všechny recenze uživatele

AŽ DO SMRTI a ZÁSTUPCA VELITEĽA boli príliš veľkým prekvapením, aby to tak pokračovalo aj ďalej. Napriek tomu je Pomstím tvoju smrť solídnym béčkom. Akurát, že je tu neskutočne nevyužitý poteniál (predovšetkým Scotta Adkinsa). Van Damme robí to, na čo stačí a prestrelky sú celkom v pohode, ale finálna bitka je natočená trochu trápne cez smiešne spomalené zábery (stále som presvedčený, že JCVD dokáže minimálne na kameru pôsobiť nebezpečnejšie). Scenár je zaujímavý tým, že ide o pohraničnú stráž, ale inak zabudnutý v deväťdesiatych rokoch. Na to, že to natočil Isaac Florentine (NEPORAZITEĽNÝ 2 a 3), sklamanie. Na úrovni PREBUDENEJ SMRTI. Nebyť filmov, ktoré som spomenul na začiatku, dal by som tri...____Na druhé pozretie sa mi to páčilo viac, dokonca som ocenil aj Adkinsove krátke výstupy... Šupnem tam tri... ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Vcelku som spokojnejší ako som čakal. Stretnutie Adkinsa s Van Dammom beriem ako postupnú výmenu stráží. Film jasne béčkový plný klišé ale napriek tomu nie je otravný a obsahuje pár dobrých nápadov. Napríklad ten zajac nemá chybu. Ako lus beriem aj to, že Jean - Claude mi neprišiel taký starý a unavený ako Univerzálnom vojakovi. Film celkovo s prihlkiadnutím na okolnosti hodnotím na 60-65%. ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Isaac Florentine je béčkový babrák, ktorý zrejme ani sám nevie, ako sa mu podarilo natočiť tak dobrý film ako bol Undisputed 2. Kto čaká kvalitné súboje Van Damme vs Scott Adkins, prestrašne zakopne. Zadrháva všetko čo može a sympatický Van Damme so svojím zajacom je to jediné plus, čo tento film ponúka. (4/10) ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

** JCVD a Scott Adkins opět v jednom filmu, to je fajn. Ale oproti Assassination Games bylo tohle slabší. Některé akce stály za to, Adkinsovy kopy a bojové dovednosti oku lahodily, ale když film skončil, říkal jsem si, že nic moc. Ale JCVD je JCVD, takže jak už jsem jednou psal - nemohu hodnotit nízko. Navíc scéna v baru - jak sbije místní štamgasty, mě pobavila. Po druhém shlédnutí ubírám jednu hvězdičku. 65% ()

Kuny27 

všechny recenze uživatele

zezačátku až do půle filmu jsem silně uvažoval o 4* sice těch nejhorších, ale to nevadí. Od druhé půle, snímek v hlavní roli s Van Dammem, začínal pomalu občas rychleji ztrácet na kvalitě. Rozhodně se mi nelíbilo, že když Van Damme se pral, vypadalo to jako Superman,prostě neporazitelný. Scott Adkins si v tomto snímku předvedl svoje což chválím, ale když přišel souboj s Van Dammem, tak musel značně polevit, a to jako že výrazně. Van Damme schytá od Scotta spoustu kopů, ale to je jako facka, kdežto když kopne Jean tak to se Scottem zahází jako s toaleťákem ve větru. No prostě ke konci to velmi ztrácelo. Jediné co film povytahovalo byl Isaac Florentine a Scott Adkins, ale jinak? nic... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (11)

  • Vo filme je vidieť aj autobus Karosa B 731. (spidero11)
  • Jako bojový choreograf a koordinátor kaskadérů na filmu pracoval J.J. Perry. Bulharským koordinátorem kaskadérů byl Kaloian Vodenicharov, v závěrečných titulcích uvedený jako Kaloyan Vodenicharov. (Rominator)
  • Ve scéně, kdy bandita běží po schodech, vyskočí dříve, než jej Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme) střelí. (Chris Masters)

Reklama

Reklama