Reklama

Reklama

Pastýř

  • Česko Strážce hranice (více)
Trailer

VOD (1)

Jednotka amerických zvláštních sil se rozhodla vydat se na dráhu zločinu a chystá se do Spojených států propašovat heroin v hodnotě 35 milionů dolarů. Do cesty se jí ale staví agent pohraniční stráže Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme), který dříve pracoval na newyorském oddělení vražd. Přestože po něm jdou sebevražední atentátníci, krutí sadisté i zrádní úředníci na obou stranách hranice, Jack s nimi nemá žádné slitování. Osamocen se pouští do nebezpečného boje s mocným kartelem. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Je to potvrzeno. Hrůznostmi typu Teror ve vlaku nebo Street Fighter už Van Damme opravdu netrápí naše chuťové buňky. Zde předkládá JCVD takovou tu svou jistotu, která mě mile překvapila hlavně choreografií soubojů, jenž je na mnohem lepší úrovni než v poslední době u Seagala. Navíc se myslím stává z Van Damma i stále lepší herec. 45% ()

Kuny27 

všechny recenze uživatele

zezačátku až do půle filmu jsem silně uvažoval o 4* sice těch nejhorších, ale to nevadí. Od druhé půle, snímek v hlavní roli s Van Dammem, začínal pomalu občas rychleji ztrácet na kvalitě. Rozhodně se mi nelíbilo, že když Van Damme se pral, vypadalo to jako Superman,prostě neporazitelný. Scott Adkins si v tomto snímku předvedl svoje což chválím, ale když přišel souboj s Van Dammem, tak musel značně polevit, a to jako že výrazně. Van Damme schytá od Scotta spoustu kopů, ale to je jako facka, kdežto když kopne Jean tak to se Scottem zahází jako s toaleťákem ve větru. No prostě ke konci to velmi ztrácelo. Jediné co film povytahovalo byl Isaac Florentine a Scott Adkins, ale jinak? nic... ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

** JCVD a Scott Adkins opět v jednom filmu, to je fajn. Ale oproti Assassination Games bylo tohle slabší. Některé akce stály za to, Adkinsovy kopy a bojové dovednosti oku lahodily, ale když film skončil, říkal jsem si, že nic moc. Ale JCVD je JCVD, takže jak už jsem jednou psal - nemohu hodnotit nízko. Navíc scéna v baru - jak sbije místní štamgasty, mě pobavila. Po druhém shlédnutí ubírám jednu hvězdičku. 65% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Zase jednou půjdu proti proudu:) Shepherd sice znamená dvě třetiny nic moc zábavy, ale poslední část to celý vynahradí, sama by si zasloužila čtyři hvězdičky. Konečně Van Damme a nějaká pořádná akce. Naopak Adkins se zdaleka nepředvede tak, jak by měl a uměl. Chvílema je to rádoby vtipný, chvílema ohraný, chvílema nijaký, ale co... tyhle filmy si vyžadují svůj vlastní přístup, dal bych 3*. Nakonec dobrá zábava. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Bezpohlavní videocéčko, které se umanutě snaží dokázat, že J.C. van Damme stále umí dobře bojovat, aby to následně vyvracelo ve chvílích, kdy na scénu nastoupí fantastický Scott Adkins. Zatímco dříve milovanému Belgičanovi už nepomůže ani rychlý střih a dobře postavená kamera, jeho zřejmě nejcharismatičtějšímu nástupci to naopak kope více než obstojně. Škoda, že JCvD nemá dostatek soudnosti, tudíž působí trapně nejenom když se snaží evokovat nejlepší roky, ale i při vzpomínce na mrtvou dceru, o závěrečném souboji, který chtěl být dream combat nového milénia, ani nemluvě. Nepoužitelné ani jako kulisa dobré zábavy s několika pivy a pro Isaaca Florentina po dvojce Undisputed opět smutný sešup dolů. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně, kdy bandita běží po schodech, vyskočí dříve, než jej Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme) střelí. (Chris Masters)
  • Vo filme je vidieť aj autobus Karosa B 731. (spidero11)
  • Jako bojový choreograf a koordinátor kaskadérů na filmu pracoval J.J. Perry. Bulharským koordinátorem kaskadérů byl Kaloian Vodenicharov, v závěrečných titulcích uvedený jako Kaloyan Vodenicharov. (Rominator)

Reklama

Reklama