Reklama

Reklama

Bratrstvo kočičí pracky

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Česko, 2006

Obsahy(1)

Videoklip UTB Zlín. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

Matty 

všechny recenze uživatele

Svižný videoklip, který si nepěkným způsobem utahuje z Rychlých šípů. Hudba je slušná, ale takhle zesměšňovat Mirka, Červenáčka a ostatní chlapce z party… tss, tss, za to by měli dostat pořádný výprask, plantážníci! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 1010/ Děj 9/10 Hudba 9/10 Efekty 9/10/// +nehorázná kombinace všeho a všech možných nápadů vytváří jeden z nejpůsobivějších klipů -pří hodnocení stejně záleží na vkusu každého, zde se ještě více projeví suběktivní hodnocení/// Tenhle videoklip mě dokázal nehorázně strhnout. Hudba je nesmírně hypnotizující. Animované sekvence mají děj, hudba má spád. Příjde mi, že se proplétám spocenými těli, je přímo cítit ta atmosféra, úplně si představuji ten pocit být na place mezi ostatními. Chci další nášup./// Celkem 91%/// ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Nepěkná grafika, která svými "brutálními" výjevy vůbec nesedí k hudbě, jež je naprosto nudná a nenásilná (nevím jak to je s textem, nedokázal jsem ho vnímat déle než pět sekund). Nic ani lehce progresivního se v těcfh necelých pěti minutách nestane. Čaj, který zrovna piju, je silnější než onen videoklip. :) Jedna hvězdička za vzpomínku na Rychlé šípy. ()

Midnighton 

všechny recenze uživatele

Tato naprosto katastrofální, rádoby antirasistická...řekl bych komedie, ale to by byla alespoň vtipná...blbost je bídná, mizerná. Špatní herci ( dokonce i Barney byl uplně mimo ), špatnější nápad, ale úplně nejhorší scénář. Beru to jako parodii, tak dám hvězdičku, ale s myšlenkou odpadu... ()

Reklama

Reklama