Reklama

Reklama

Když se plachý účetní dostane mezi newyorskou smetánku, která se baví v erotickém klubu, netuší, co ho čeká. Žena, do níž se zamiloval, zmizí a s ní i 20 milionů dolarů…  „Máte dnes večer čas?“ Je to snadná otázka, ale když na ni Jonathan McQuarry odpoví, jeho život se navždy změní. Osamělý plachý účetní doposud žil jen pro svou práci, ale když ho jeho nový přítel, právník Wyatt, uvede do tajemného erotického klubu, Jonathan se ocitá ve světě newyorské smetánky, o jehož existenci doposud neměl tušení. A také potkává krásnou tajemnou cizinku, kterou považuje za ženu jeho snů. Jenže počáteční štěstí se mění v hrůzu, když se stane hlavním podezřelým při vyšetřování jejího zmizení a loupeže dvaceti milionů dolarů. V hlavních rolích amerického thrilleru režiséra Marcela Langeneggera hrají Hugh Jackman, Ewan McGregor a Michelle Williamsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (154)

Faila 

všechny recenze uživatele

Není to žádný top thriller, jenže v něm hrají Jackman a McGregor a ti pro mě z každé blbosti udělají zajímavou podívanou. Přitažené za vlasy to sice bylo, ale ne víc než většina thrillerů, které jsem kdy viděla. Za to napínavé to bylo o dost víc než mnohé z nich. A určitě na tom mají zásluhu i herci, kteří z tohohle jinak podprůměrného filmu podle mě dokázali udělat slabší průměr. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

Hromada chyb,nelogicnosti,jak dejovych,tak v chovani hrdinu,vsecho lechce predvidatelne ,to vse tento snimek srazi do podprumeru!Zvlaste ten konec,je opravu ukazkou ,jak lze zlikvidovat film,ktery mel do te doby jeste trosku nadeje!Ovsem mit ten telefon,to by jiste ,alespon na par dni ,ocenil kazdy s nas....! ()

Reklama

darkreider 

všechny recenze uživatele

Romantický thriller.. no, hlavná chyba je, že dej nám všetko prezradí príliš skoro, takže nás nič moc neprekvapí a režisér si obľúbil dlhé a rozvláčne scény(cháp ako uspávajúce), kvôli tomu je 108 minútová stopáž cítiť a nie raz sa prichytíte v stave nudy. Herci sa snažia, čo to dá, však to nie sú žiadny amatéri, ale nemajú moc možností ako to vyhrabať z priemeru. ()

yakoob 

všechny recenze uživatele

Mohl to být celkem dobrý thriller, ale už docela mi lezou na nervy ty "pohoda" scény, ve kterých nevěra a promiskuita jsou brány jako normální věc...Tímto se pro mne takové filmy dostávají do nejhlubší spodiny, ale dávám dvě hvězdičky alespoň za snahu.. jinak smysl filmu a myšlenka = odpad!!!...no a ten konec!!!... ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Nedomyšlené, neoriginální a předvídatelné, se spoustou chyb, ale dalo by se vcelku nenásilně doklopýtat k trapnému konci, a to především díky hercům. To však neplatí o českém dabingu, který jsem, nemajíc jiné volby, musela absolvovat a vystavit tak organismus stresové zátěži pokaždé, kdy zazněl skřehotavý hlas a afektované hihňání Lucie Vondráčkové, která podle mě v dabingu (a když už jsme u toho - nejen tam) nemá co dělat. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na autentických miestach v americkom New Yorku a španielskej metropole Madrid a trvalo sedem týždňov. (MikaelSVK)
  • Hmotnosť jednej 100-dolárovej bankovky je cca. 1 gram. 20 miliónov dolárov by teda znamenalo 200 000 kusov 100-dolárových bankoviek. Hmotnosť jedného kufríka s polovicou tejto čiastky by teda bola až 100 kilogramov. (MikaelSVK)
  • Pracovným označením filmu boli aj názvy The List či Untitled Hugh Jackman Project. (MikaelSVK)

Související novinky

Riddick žije... možná

Riddick žije... možná

11.03.2009

Taky vás to už unavuje? Pokaždé, když chtějí David Twohy anebo Vin Diesel na sebe upozornit, začnou roztrubovat obehrané „máme tu postavu rádi a přestože Černočerná tma a Kronika temna na sebe jen… (více)

Reklama

Reklama