Reklama

Reklama

Ant-Man

Trailer 3

Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět. (Falcon)

(více)

Diskuze

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Takze kvuli Egarovo Wrightovo odstupu se nataceni presunulo z brezna na srpen. :((

na příspěvěk reagoval jh666

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Nejake Excelujici Zpravy.

- Pribeh zacina u Scotta Langa ktery je zlodej a svobodny tata, ktery ma tezkou chvili a jednoho dne vyloupi Pymovo byt a sebere mu oblek Ant-Mana.

- Hlavni padouch se jmenuje Darren Cross, ktery v komiksu vede Cross Technological Enterprises, konkurencni firmu Stark Industries a Oscorpu. Jeho bratranec je Crossfire. Nevi se jestli ho bude hrat Patrick Wilson nebo Corey Stoll. Bude mit bolek podobny Ant-Manovo ale vice vojensky, zlutocerny a s nejakym spicatym aparatem vychazejicim ze zad. V komiksu vypada jako ruzovy Hulk takze ten vzhled muze byt nejake slouceni znaku z nejakych jinych hrdinu....(Yellowjacket)

Ant-Manuv oblek bude mnohem komplikovanejsi nez jsme kterykoliv videli. Helma se bude moct otevirat podobne jako Iron Manovo. A vzhled vsech cervenych svetel po celem obleku bude ala Tron Style. Oci helmy budou svitit cervene kdyz je helma zavrena.

Ma to byt ten nejslozitejsi a nejfuturictejsi oblek ktery jsme doposud videli. Mravenci jsou hlavni spojenci a hlavni Ant-Manovo supersila ve filmu. Lang bude komunikovat s mravenci pomoci sve helmy, stejne jako v komiksu coz ma byt zajimavy aspect do pribehu.

Bozi popis! Tron-style, zaporak... Jenom nevim jestli tam bude I Crossfire. Ale zni to bozsky. Nemuzu se dockat na trailer.

http://i.huffpost.com/gen/816558/thumbs/o-ANT-MAN-2015-facebook.jpg

CF

https://rpgotg.s3.amazonaws.com/image/l/032287831c7de5a94cc84b0023610f4f.jpg

na příspěvěk reagoval Blackhand47, 66pepo66

CarloRizzi

CarloRizzi (hodnocení, recenze)

Larrysbride

Mně to  zase nevadí,  že dozvím, kdo měl hrát kdo koho.

Je to 100x lepší než tahle věta : Pan X hral s panem Y a je to jejich čtvrté vystoupení na filmovém plátnu po snímcích .....

Larrysbride

Larrysbride (hodnocení, recenze)

Hlavne drby o tom, kdo mel koho hrat skutecne za zajimavosti nepokladam... Ale tady se schvaluje kdejaka p*covina, ale skutecny fakt Ti odmitnou pro "nerelevantnost"...

na příspěvěk reagoval CarloRizzi

Uživatel Larrysbride smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

jh666

Mel jsem pocit ze spis divam na nejaky hodne amatersky pocin na Matrixovskou verzi... reklamy na bouchacku a nakladucku v jednom. Jestli tohle mela byt plnohodnotna verze podle ktere chteji dal pokracovat. Tak to jdu Radeji pustit Francouskyho Arhura3... Tedy pokud sechteji nekde inspirovat v nejake to maximalizaci a minimalizaci... tohle je proste smesny. Marvel pro deti pri nejmensim.

na příspěvěk reagoval Blackhand47

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

To by mě zajímalo co je odpad režisér, protože zatím vybírají jenom ze zajímavých komediálních režisérů - McKay měl fajn akční scény v Bengách, Thurber zase Millerovi, Fletcher Zombieland atd. Ty volby jsou fajn.

 

Navíc u komiksových adaptací mnohdy vůbec nehraje roli jak dobrej režisér je - výborný režisér jako Martin Capmbell si vylámal zuby na Green Lanternovi a naopak bratři Russovi zase předvedli perfektní film (a to natočili jenom debilní My dva a křen). Takže i slabší režisér se může předvést a Patty Jenkins nikdy s režií spojována nebyla, takže nevím proč ji furt dokola psát.

 

Taky by mohli vybírat z lidí jako Marcus Nispel, John Moore - to jsou režiséři, kteří točí jenom sračky (na točili by je i kdyby měli Oscarový scénář)

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Ani jeden se nevyrovna Wrightovi, Rawsonu Thurberovi nebo Patty Jenkins. :/ Snad nevyberou nejakeho odpad rezisera.

Související novinky

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Captain Marvel si našla režisérské duo

Captain Marvel si našla režisérské duo

20.04.2017

Přestože existují sólové filmy Supergirl, Catwoman nebo Elektry, půlka internetu na ně dávno zapomněla a pravidelně se řeší, kdy už se dočkáme superhrdinského celovečeráku s ženskou hlavní hrdinkou.… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Reklama

Reklama