Reklama

Reklama

Grindhouse: Werewolf Women of the S.S.

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Jedná se o fiktivní trailer, který na požádání Tarantina a Rodrigueze vytvořil talentovaný režisér hororů Rob Zombie v průběhu natáčení jeho remaku HALLOWEENU. WEREWOLF WOMEN OF THE S.S. je krátkometrážní horor zahrnutý do projektu GRINDHOUSE. Zobrazuje snahu nacistů o vytvoření dokonalých zabijáků a je to jeden ze tří fiktivních trailerů. (Nixon)

(více)

Videa (1)

Celý film

Recenze (218)

Vitason 

všechny recenze uživatele

Pro mě je Werewolf Women of the S.S. nejlepší trailer z Grindhouse projektu a to díky příběhu. Hitlerovo koketování s okultismem je celkem opomíjeno a to je škoda, protože toto téma je jedním z mých nejoblíbenějších. Moc rád bych z toho viděl celovečerní film. Fešné árijky v latexových oblečcích, nacističtí vojáci s trochu delší srstí a šílený Nicholas Cage. To by byl film!! Vůbec bych se nebál (no Rob Zombie asi taky ne) zabrousit ve filmu více na ostřejší strunu násilí a erotiky. Můžeme jen doufat, že nás tímto tématem příjemně potěší již ohlášený projekt Return to castle Wolfemstein podle světoznámé počítačové hry. Každopádně Zombie by mohl začít uvažovat o natažení stopáže tohoto traileru dejme tomu třeba až na celovečerák:-) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s Rothovým Thanksgivingday to není tak nápadité a těží to hodně z toho, že v něm jsou vidět pěkný holky včetně Zombieho skutečné ženy Sheri Moon. I režijně to zaostává za Rothovým trailerem k neexistujícímu filmu, ale i tady je na místě litovat, že se trailer nedočkal realizace. Bylo by zajímavé jak by si oba případné projekty ve výsledku vedly. Takhle je ten Rothův trailer propracovanější, zajímavější a o třídu lepší než Zombieho nářez. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kombinace Nazi exploitation, women-in-prison filmu a vlkodlaků nás musí už z principu zahrnout bizarností. Pak je prostor i pro to, aby kommandant Udo při Ódě na radost neudržel levačku a nebohý Nicolas v pár sekundách orientalismu odhalil počet svých plomb a vlastně i kvalitativní směr své budoucí kariéry.. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

838. hodnocený film: Rob Zombie není mým favoritem a tahle směsice hardcoru a válečných SS fakt nejde dohromady. Nepovedla se jemu a je to hodně znát. Navíc ten ošuntělej nápad s prsatejma dozorkyněma snad už ani není zbožným přáním fetyšistů, majících onanistický klub v zapadlém československém bytečku na přelomu 80. a 90. let. 1* je maximem a to se tenhle Zombie může strachovat i o tu poslední hvězdičku, kterou mu dávám. 1* ()

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Už sám název napovídá, že asi nepůjde o hlubokomyslnou intelektuální rozpravu o poezii první poloviny 19. století, pravda. Docela by mě zajímalo, co Rob Zombie hulil, když tohle vymýšlel. Na druhou stranu, i když je to úchylárna první kategorie, svůj účel plní víc než dobře. Pánové Tarantino a Rodriguez měli pravdu, prostě to chci vidět a s pouhopouhým trailerem se ani přinejmenším nehodlám spokojit. Už kvůli Nicolasi Cageovi, který tu dokazuje, že se v něm stále ještě ukrývá dosud netušený herecký potenciál... Natočte to, ať je sranda! Prosím! ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Vlkodlak má ve filmu zbraň MG42 ráže 7.92x57mm Mauser. Tato zbraň byla za druhé světové války nejrychlejší na světě, dokáže vypálit 1200 ran za minutu. (dc125)

Reklama

Reklama