Reklama

Reklama

Grindhouse: Werewolf Women of the S.S.

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Jedná se o fiktivní trailer, který na požádání Tarantina a Rodrigueze vytvořil talentovaný režisér hororů Rob Zombie v průběhu natáčení jeho remaku HALLOWEENU. WEREWOLF WOMEN OF THE S.S. je krátkometrážní horor zahrnutý do projektu GRINDHOUSE. Zobrazuje snahu nacistů o vytvoření dokonalých zabijáků a je to jeden ze tří fiktivních trailerů. (Nixon)

(více)

Videa (1)

Celý film

Recenze (218)

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Konečně po dlouhých letech úhoru vidím svého někdejšího miláčka Nika Cage ve slušném filmu. Upoutávek na anglofonní filmy s třetiříšskou tématikou jsem viděl vícero, dva filmy dokonce celé, ale pokud jde o objektivitu historických fakt, psychologickou přesvědčivost a morální hloubku, tento nemá konkurenci. Trochu však zaostává v objevnosti šokujících tajemství Třetí říše, proto jen čtyři hvězdičky. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Pro mě je Werewolf Women of the S.S. nejlepší trailer z Grindhouse projektu a to díky příběhu. Hitlerovo koketování s okultismem je celkem opomíjeno a to je škoda, protože toto téma je jedním z mých nejoblíbenějších. Moc rád bych z toho viděl celovečerní film. Fešné árijky v latexových oblečcích, nacističtí vojáci s trochu delší srstí a šílený Nicholas Cage. To by byl film!! Vůbec bych se nebál (no Rob Zombie asi taky ne) zabrousit ve filmu více na ostřejší strunu násilí a erotiky. Můžeme jen doufat, že nás tímto tématem příjemně potěší již ohlášený projekt Return to castle Wolfemstein podle světoznámé počítačové hry. Každopádně Zombie by mohl začít uvažovat o natažení stopáže tohoto traileru dejme tomu třeba až na celovečerák:-) ()

Reklama

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Už sám název napovídá, že asi nepůjde o hlubokomyslnou intelektuální rozpravu o poezii první poloviny 19. století, pravda. Docela by mě zajímalo, co Rob Zombie hulil, když tohle vymýšlel. Na druhou stranu, i když je to úchylárna první kategorie, svůj účel plní víc než dobře. Pánové Tarantino a Rodriguez měli pravdu, prostě to chci vidět a s pouhopouhým trailerem se ani přinejmenším nehodlám spokojit. Už kvůli Nicolasi Cageovi, který tu dokazuje, že se v něm stále ještě ukrývá dosud netušený herecký potenciál... Natočte to, ať je sranda! Prosím! ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Zvrhlé, nechutné, perverzní - pokud bych si přál, aby některý ze série fiktivních Grindhouse trailerů příslušel skutečnému filmu, pak tento. Trailer sám o sobě by mě do kina asi nenalákal, není tak docela jasný žánr (horor? akce? porno?) a ty největší úchylnosti jsou pouze lehce naznačeny, nicméně ta myšlenka, myšlenka filmu s fešnými áríjkami v latexu a s vlkodlaky ozbrojenými samopaly, ta se mé zvrácené mysli moc zamlouvá. :-) ()

Hawkeye666 

všechny recenze uživatele

Nahé nacistky , vlkolaci se samopali = *, AND...NICOLAS CAGE AS... FU MANCHU!!! = ** Kdyby byl celý trailer v duchu posledních sekund s Cagem, dal bych minimálně 4*. Jinak je to jedna z těch nudnějších částí Grindhouse, i když jako nápad je to výborný - s dobrým režisérem by to určitě mohlo konkurovat Turkish Star Wars nebo The Monster of Yucca Flats. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Rob Zombie k fiktivnímu traileru složil také stejnojmennou skladbu „Werewolf Women of the S.S.“. (tyzmrde)

Reklama

Reklama