Reklama

Reklama

Pátek třináctého 8

  • Česko Pátek třináctého 8: Jason na Manhattanu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Po pekelném duelu s telekinetičkou Tinou v předchozím díle leží Jason pohřbený pod troskami mola na dně Křišťálového jezera. Zde jej vzkřísí elektrický výboj z porušeného kabelu a on se vydává dolů po řece hledat novou krev. Nalézá ji na výletní lodi Lazarus vezoucí třídu čerstvých maturantů na exkurzi do New Yorku, kam z nich nakonec díky jeho intervenci dorazí jen hrstka. Zbylí študáci se mu musí postavit v manhattanských docích, v metru, na Times Square i v kanalizačních tunelech pod Manhattanem. Osmé pokračování kultovní slasherové série 80. let v režii televizáka Roba Heddena. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Ač logika zamává filmu hned na začátku, je Jasonovo dobrodružství no.8 docela zábavné, zvláště s přihlédnutím k předchozímu kusu. Jason se opět projevuje jako uvědomělý kosič se smyslem pro nápad i legraci, což lze ocenit zvláště v první půlce na lodi. S nástupem do ulic NY City tempo zleniví a zbytek už je jenom ospalým čekáním na konec, který nic nového pod zatemnělým nočním měsícem nenabídne. Snad alespoň ten zamyšlený pohled na hokejový billboard v paměti zůstane déle. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Obvykle sa chodilo na výlet k nemu, ale po cca stovke mŕtvych tínedžerov už Crystal Lake vyhlásili radšej za bezzásahovú prírodnú rezerváciu a tak sa obrovský zhnitý trkvas vybral na potulky. Režisér pochopil, že jediné, čo sa s ním dá robiť, je zábava. Škoda že na tú Jasonovu smrtonosnú cestu New Yorkom nemal viac peňazí. ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

První polovina na lodi celkem ušla a víceméně by se dalo říct, že vcelku uspokojivě navazovala na předchozí díly série, ale Jasonovo řádění v Manhattanu na sobě dalo znát, že náš milý psychopat měl radši dál pobíhat po lesích v okolí Crystal Lake. Druhá půlka totiž absolutně postrádala spád a jediné co na ní jde ještě ocenit je vtipná scénka Jasonova setkání s hokejovým bilboardem:). Změna prostředí, i když to je vcelku zajímavý nápad a dal se pojmout mnohem lépe, se dvakrát nepovedla. A jen tak mimochodem – obyvatelé New Yorku jsou nejspíš pořádná bandička flegmatiků. Jak jinak si vysvětlit, že je přítomnost oslizlého maskovaného maniaka v nejmenším nevyvádí z míry:). ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejhorší díl celé téhle série! Jason je super postava, ale dementní chování ve stylu supermana (kdy to nejspíš posral scénárista a rejža)??! Jednou je Jason tady, obět utíká jak vzteklá (on si v poklidu našlapuje) a hned je před ní, se mi opravdu nelíbilo!!! A další milník filmu je, že od prvopočátku nám tvůrci servírují Jasona se zdravým okem vlevo a pravým deformovaným, zde tomu je však obráceně!!! Ano, musí se to brát s rezervou, je to jen horor, ale tohle klišé neberu nikde a tvrdě trestám v hodnocení!!! 25% ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Určitý potenciál nad tím visel. Na lodi to mohla být slušná vyvražďovačka. Celé se to však zvrhlo v něco slovy nepopsatelného. Přál jsem si, aby všichni co nejdříve zdechli a tenhle debilní díl co nejdříve skončil. Hrozná nuda. Jeden z nejhorších filmů, co jsem kdy viděl a do téhle doby vůbec najhorší Pátek třináctého. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (17)

  • Pes Tobby je pojmenován po psovi, kterého měl kdysi režisér Rob Hedden. (Stocki)
  • Režisér Rob Hedden obsadil do role servírky svoji sestru Peggy Hedden. (Stocki)

Reklama

Reklama