Reklama

Reklama

VOD (1)

Na osamělé farmě uvízne sedm neznámých mužů a žen. Kanibalové, kteří se díky kosmickým jaderným pokusům proberou ze smrtelného spánku, vyrazí k neúprosnému a krutému útoku, při kterém zabíjejí (a pojídají) každého, kdo jim přijde do cesty. Nejnovější speciální efekty a současné triky dělají z tohoto filmu klasiku 90. let: živou, příšernou a děsivější než cokoliv jiného. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (215)

Shit 

všechny recenze uživatele

Mě to přišlo lepší než původní Romerův film, velkej podíl na tom samozřejmě maj masky a triky, který se za těch 22 let rapidně vylepšily a tak se vylepšil i dojem z filmu, ale i co se týká hudby, tak mi to, i přesto, že děj znám, přišlo napínavější a hororovější. Krom toho když Tony Todd vystoupí z auta s tim páčidlem co vypadá jako hák, tak mi to navodilo takový milý hororový vzpomínky ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Nemůžu posuzovat jedničku z roku 1968,protože jsem ji neviděl.Tento remake byl docela dobrý,masky ušly,někdy byly na svou dobu(90.léta) i hodně reálné,ale co pokulhávalo,byl samozřejmě příběh,který byl celkem taková rutina.Moc mě nenadchnul,triky taky nic moc.Stačilo mi to asi jednou vidět a už se k tomu asi nebudu vracet.Hodnocení:65%. ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se mi HODNĚ líbilo. Spousta napětí, skvělých zombie, vystrašených (atypických) hrdinů a zvratů v ději. A s výborným Tonym Toddem v hlavní roli. Jen ta pravá strašidelná, temná a beznadějná atmosféra, která by mě lákala si film znovu pustit i po desátém zhlédnutí, tu chybí. Ovšem i přes tuto výtku se stále jedná o nadprůměrně zdařilý zombie horor. 80 % ()

adamo_znk 

všechny recenze uživatele

Skrz naskrz výborný remake ! To je tak, když se předělávky nedělají jenom pro prachy, ale jako převyprávění kultu, vzdání pocty, navíc ve spolupráci s duchovním otcem Romerem. Tony Todd byla dobrá volba, stejně jako obsazení i změna charakteru Barbary. Savinimu se povedlo dost přesně navodit stejně ponurou a děsivou atmosféru jako o dvacet let dřív jeho mentorovi. ()

Brennos 

všechny recenze uživatele

"Jsou jako my. A my jsme jako oni." První a převážná část filmu mě příliš nezaujala, pomalé, především ve stylu "Musíme se zabednit a pan Cooper je (i scénáristicky nevěrohodný) idiot, co zase provede..." Vše přejde k lepšímu až když se na scéně objeví procitnuvší dcerka. Největším kladem filmu jsou určitě masky a proměna hlavní představitelky v "lady s puškou". Za první část **, za konec ****. Celkově přijatelná podívaná, která ovšem příliš nepřekvapí. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (40)

  • Biely Mercedes na začiatku filmu patrí Savinimu. Po dokončení úvodnej scény bol vraj zdrvený, že sa auto takmer celé zničilo. (tXtX)
  • V jedné scéně si můžete všimnout nemrtvé ženy, která jde po poli před domem, ve kterém jsou schovaní přeživší. Zombie uslyší rámus z domu, kde se lidé snaží zabednit okna, což ji přiláká. Tato nemrtvá žena je ve skutečnosti majitelka tohoto domu, jenž roli dostala od producentů za použití domu ve filmu. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama