Reklama

Reklama

VOD (1)

Na osamělé farmě uvízne sedm neznámých mužů a žen. Kanibalové, kteří se díky kosmickým jaderným pokusům proberou ze smrtelného spánku, vyrazí k neúprosnému a krutému útoku, při kterém zabíjejí (a pojídají) každého, kdo jim přijde do cesty. Nejnovější speciální efekty a současné triky dělají z tohoto filmu klasiku 90. let: živou, příšernou a děsivější než cokoliv jiného. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (215)

Brennos 

všechny recenze uživatele

"Jsou jako my. A my jsme jako oni." První a převážná část filmu mě příliš nezaujala, pomalé, především ve stylu "Musíme se zabednit a pan Cooper je (i scénáristicky nevěrohodný) idiot, co zase provede..." Vše přejde k lepšímu až když se na scéně objeví procitnuvší dcerka. Největším kladem filmu jsou určitě masky a proměna hlavní představitelky v "lady s puškou". Za první část **, za konec ****. Celkově přijatelná podívaná, která ovšem příliš nepřekvapí. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Záverečné rozhodnutie Patricie Tallman na sto percent kvitujem. Na Night of the Living Dead sa podpísal čas. Aj keď ma niektoré pomerne desivé pasáže, väčšinu času diváka v roku 2024 vystrašiť jednoducho nedokáže. Aj tak však nejde o žiadnu nudu, tých 88 minút ubehne naozaj bez problémov. Tony Todd alias Candyman bol navyše skvelý. ()

Reklama

adamo_znk 

všechny recenze uživatele

Skrz naskrz výborný remake ! To je tak, když se předělávky nedělají jenom pro prachy, ale jako převyprávění kultu, vzdání pocty, navíc ve spolupráci s duchovním otcem Romerem. Tony Todd byla dobrá volba, stejně jako obsazení i změna charakteru Barbary. Savinimu se povedlo dost přesně navodit stejně ponurou a děsivou atmosféru jako o dvacet let dřív jeho mentorovi. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se mi HODNĚ líbilo. Spousta napětí, skvělých zombie, vystrašených (atypických) hrdinů a zvratů v ději. A s výborným Tonym Toddem v hlavní roli. Jen ta pravá strašidelná, temná a beznadějná atmosféra, která by mě lákala si film znovu pustit i po desátém zhlédnutí, tu chybí. Ovšem i přes tuto výtku se stále jedná o nadprůměrně zdařilý zombie horor. 80 % ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No co k tomu rict, Romerovo original sjetej pres kopirak, barevnej, drazsi, s lepsima trikama, ale s tema stejnejma problemama. Je to sice docela krvavy, ale zadny trhani strev se nekona, hororovy sceny maj sice atmosferu, ale bohuzel je to pul na pul s kecama hlavnich hrdinu v baraku a to tu atmosferu dost rozmelnuje. A predevsim je banda zivejch naprosto nesympaticka sebranka, ktera neustale rve, hada se a chova jak stado kretenu, ze sem skoro az fandil spis zombikum. Co se tyce zombiku, ty jsou nektery naliceny pekne, bohuzel naopak nektery vypadaj, jak kdyz ani nezasli do maskerny. Takze celkove jsem se bavil asi o fous vic nez u puvodniho filmu. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (40)

  • Herecký debut pro Katie Finnerane a Heather Mazur. (Chatterer)
  • Štítek se jménem M. Celeste na domě je podle Saviniho odkaz na loď Mary Celeste, která byla nalezena volně plující na moři bez pasažérů a posádky. (Chatterer)
  • Do úlohy holohlavého, polonahého zombíka, ktorého Barbora (Patricia Tallman) zneškodnila pri pokuse prejsť oknom bol obsadený taxikár, ktorý viezol Toma Saviniho na natáčanie filmu a ten mu ponúkol možnosť zahrať si túto malú úlohu. (beso74)

Reklama

Reklama