Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eddie Kasalivich pracuje ve vědeckém týmu, jemuž se podaří vynalézt způsob jak vyrábět velice levně energii. Brzy nato je však zavražděn šéf týmu a dokumentace vynálezu ukradena. Eddie ještě spolu s fyzičkou Lily Sinclairovou jsou z vraždy a krádeže křivě obviněni. Aby si zachránili život, uprchnou. V patách je jim FBI, CIA a další složky zainteresované na případu, a tak jim nezbývá než se pokusit odhalit pravého viníka – nebo viníky – na vlastní pěst... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

otík 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrný akční film s těžkopádně běhajícím Keanu Reevesem od nikam k ničemu, přičemž je schopen jako atomový fyzik rvát se stejně jako zkušený bijec. Film zapadá spíše do kategorie akčních béček 80tých let a Reeves ani zdaleka nepřipomíná lehkonohého hrdinu v Nebezpečné rychlosti, potažmo v Matrixu. Herecky nad všemi vládne nevypočitatelný Morgan Freeman. Navíc se zde ani nijak výjimečně nevytáhl hudební velikán Jerry Goldsmith, který složil jednotvárnou hudbu s motivem, jež o rok později plně využil v Air Force One. Hudba: Jerry Goldsmith ()

cross 

všechny recenze uživatele

Technické thrillery okořeněné spiknutím v nejvyšších kruzích mám ve velké oblibě. Tento je však pouze nepříliš povedenou směsicí vesměs trapné akce, s injekcí nelogických scének, rutinní hudbou a nepříliš originálním podáním. Nepopírám, koukat se na to dá, ale rozhodně mě film ničím nepřekvapil, ani neohromil. Kdyby to šlo, dal bych asi nejčistších **1/2! ()

Reklama

Streamline 

všechny recenze uživatele

Voda ako pohonná látka pre vozidlá, výrobu elektriny pre domácnosti a zároveň aj hlavná tekutina potrebná pre život živých organizmov? Aj to by sa v budúcnosti mohlo stať realitou, len dúfam, že to nedopadne tak, ako v tomto filme, kedy opäť všetko prekazila nenažranosť najmocnejších, ktorí by bez toho, aby z vedeckého nápadu nevytrieskali neskutočné peniaze pre svoju osobnú potrebu, nemohli existovať. Film veľmi pekne ukázal, o čom je dnešný svet - o peniazoch a moci...a bez nich ani tie najlepšie nápady, ktoré by dokázali dokonca spasiť celé ľudstvo, nemajú šancu. Jednotlivec zatiaľ vždy víťazí nad skupinou...smutné. Inak veľmi svižne natočený thriller so slušne hrajúcim trojlístkom Reeves - Freeman - Weisz. 70%! ()

Deftie 

všechny recenze uživatele

Príbeh nič originálne, ale za toho Keanu Reevesa jednoducho musím pridať hviezdičky, aj keby som nechcela. Osobne si ale myslím, že na rozmery problému si filmári nabrali príliš veľké sústo, než aby ho mohli uniesť. S opomenutím daného sa ale jedná o klasický thriller, ktorý ani neunudí, ani neohúri a ako rýchlo ho pozriete, tak rýchlo aj zabudnete, že ste niečo sledovali. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ja sa rovnako ako pár indivíduí pridávam k názoru, že toto vôbec nie je zlý film. Je síce pravda, že ako skvelý thriller ho nazvať nemožno, no ono tak celým dejom ani nepôsobí. Je trošku smutné ako si počína s dosť vážnou existenčnou otázkou, no inak okrem pár nedotočených miest celkom ujde. 70%. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (13)

  • Medzi komparzistami vo filme bola vtedajšia poslankyňa Poslaneckej snemovne USA (neskôr senátorka USA) Tammy Baldwin. (Arsenal83)
  • Pôvodne bol obsadený aj Nick Offerman a natočil dve scény, avšak obe boli nakoniec vymazané. (Arsenal83)

Reklama

Reklama