Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rachel je divoká sedmnáctiletá dívka a matka to s ní nemá lehké. Pošle ji proto k babičce, kde platí přísná pravidla. V malé vesničce však vyjde najevo jedno velké tajemství, které je možná důvodem jejího chování... Sedmnáctiletá Rachel je dáreček k nezaplacení. Pije, zkouší drogy a je promiskuitní. Její matka Lily si s ní neví rady, a tak ji pošle do domu své matky Georgii, kam přísahala, že se sama nikdy nevrátí. Ta žije životem s jasně danými pravidly – Bůh je na prvním místě a těsně za ním je tvrdá práce. To samé vyžaduje od všech, kteří žijí u ní doma. Pro svou vnučku tedy zařídí práci sekretářky u doktora Simona Warda, místního veterináře, který neoficiálně léčí i lidi. Rachel s ním nejprve flirtuje, ale Simon ji odmítne. Stále chová nějaké city k její matce, se kterou kdysi chodil. Mezitím se Rachel skamarádí s Harlanem. Mladým chlapcem, který je mormon. Ten se Rachel svěří, že je stále panic a že si vezme dívku June, s kterou má domluvený sňatek. Rachel je rebelka, a když tohle slyší, začne jí Harlan lákat. Svede ho a poskytne mu orální sex. Harlan má takové výčitky svědomí, že spolu s Rachel jede za June a všechno jí řekne. Ta mu zakáže se s ní dále vídat a pověří své kamarádky z města, aby Rachel sledovaly. Rachel to štve, a tak jim jednoho dne řekne, že pokud jí budou nadále sledovat, zprzní všechny jejich kluky. Od té doby jí dají pokoj. Jednoho dne Rachel jen tak mezi řečí řekne Simonovi, že ji její nevlastní otec, Arnold, sexuálně zneužíval od jejích dvanácti let. Simon neváhá a prozradí to Georgii. To Rachel nečeká a tvrdí, že si vše vymyslela. Georgia zprávu i tak řekne své dceři, která je nejprve přesvědčená, že si Rachel vymýšlí. Přijede tedy za ní a snaží se zjistit pravdu. Později jí uvěří, začne pít a požádá o rozvod. To Arnold nechce nechat jen tak a za Lily přijede. Georgia ho okamžitě vyhání ze svého pozemku, ale Arnold odejde až pod hrozbou, že mu rozbije jeho nové, vysněné a milované ferrari. Rachel vidí, že její matka nedokáže unést pravdu, a proto řekne, že si celou věc vymyslela, aby zjistila, zda jí uvěří... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (222)

Brouk 

všechny recenze uživatele

S opvržlivým výrazem ve tváři a s negací už předem jsem usedal před obrazovku a v duchu přemýšlel, cože nám to na sobotní večer zase v "bedně" naservírovali za megafilm.... No a pár minutách jsem musel konstatovat, že jsem se hluboce mýlil. ten film se vymykl výrazně průměru a já téměř dvě hodiny seděl jak řikovaný u obrazovky a doslova hltal tenhle film... Je dobrý ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tři ženy, jeden příběh a jejich vlastní pravidla. Asi nebudu jediný, který z trojice jako nejslabší článek vidí Felicity Huffman, která pokud se nepřevléká za chlapa, co se převléká za ženskou (pro neznalé Transamerica) nebo nedrbe sousedky na Whisteria Lane, docela ztrácí za nestárnou Jane Fondou a ďábelsky roztomilou děvou Lindsay Lohan. Ta se tady docela našla, protože její civilní život je také na vlně rebelie. Krom toho jí to hodně sluší... Film samotný je však takový nemastný neslaný. Holky si to celkem dávají jak mohou, ale téma "holky zkažené otčímem, které vlastní matka nevěří a babička se jí teprve snaží poznat" není využito naplno. Krom toho, romantická komedie? Kdo to tam psal? Viděl vůbec ten film?:) ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má jeden velký problém. Nálepku "romantická komedie". Protože to opravdu není. Je tu celkem ostrý slovní humor, pravda. A nějaká ta vztahová romantika taky. Ale to je jenom koření. Ve skutečnosti jde o rodinné drama. A docela povedené. Trio ústředních postav (potažmo hereček) je výborné, a co dostaneme, to je chutné a výživné. Pokud jste si ale objednali romantickou komedii, budete zklamáni. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Příjemná romanticko-dramatická americká komedie pod taktovkou režiséra klasiky Pretty Woman, která neurazí a zaujme. Snaha o navázání vztahu mezi generecemi je sice už klišé, ale to nedělá z tohoto snímku něco všedního. Skvělí herci (vlastně spíše herečky - hlavně Jane Fonda) a krásný soundtrack. Celkově jde o lehčí nadprůměr 65%. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Na Lindsay Lohan mám názor, že kdyby konečně zanechala drog, chlastu, nočních jízd po městě v podroušeném stavu a začala se věnovat své herecké kariéře, protože talent bezpochyby má, tak by z ní jednou byla velmi dobrá herečka, obsazovaná do kvalitnějších vícerozpočtových filmů. Po shlédnutí této romantické komedie na téma babička, matka a dcera a všichni se vzájemně nenávidí, které jsme už viděli několikrát někde v lepším, někde v horším provedení, jsem byl mile potěšen a i když jsem nečekal žádný zázrak, tak se mi to velice líbilo. Zkrátka se jedná o obyčejný oddychový filmeček, kterému by místo současných 110 minut neškodilo sestříhání na nějakých 90, protože ke konci už to místy začalo nudit. Ale i tak musím dát čtyři hvězdičky, také za výkon Jane Fondy, která babičku Lindsay zahrála skvěle. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (8)

  • Když si Georgia (Jane Fonda) přijde promluvit s Rachel (Lindsay Lohan), ta má na hlavě ručník. Lohan se totiž tou dobou připravovala na další roli a měla vlasy přebarvené na černo. Pod ručníkem tudíž můžete vidět kousek černých vlasů. (HappySmile)
  • Lindsay Lohan původně chtěla, aby její postava šla v úvodní scéně po cestě naboso, ale v době natáčení bylo takové vedero a cesta tak žhavá, že to nebylo možné. (HappySmile)
  • Lindsay Lohan (Rachel) obdržela během natáčení od studia výstražný dopis týkající se nedostatku její profesionality. Byla jí v něm vytýkána nezdvořilost, nezodpovědnost a neprofesionalita. Její způsoby byly označeny za chování rozmazleného dítěte, které ohrozilo kvalitu snímku, a pokud by v takovémto chování, které zdržovalo natáčení, pokračovala, hrozilo jí studio žalobou. (HappySmile)

Reklama

Reklama