Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První český slasher. Vypadá to, že ve městě začal řádit seriový vrah. Pod maskou může být kdokoliv - kdo bude další na řadě? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Ja netvrdím, že je to úplne najhorší film, čo som kedy videl (aj keď do prvej desiatky by sa pravdepodobne dostal). Čo ale môžem povedať naisto, že Čepel smrti je filmom s najblbšími dialógmi vôbec. Ak sa to teda dá za dialógy vôbec považovať. Väčšinu času herci (neherci) iba komentujú čo robia, alebo práve idú robiť (príklad: Hrdinovia idú po chodbe, debilne sa usmievajú a strkajú do seba. Sotia jednu z nich a tá hovorí: "Teď jste do mě strčili tak, že jsem málem spadla.”). Proste scenár nula bodov. Herecké výkony sú na úrovni rumunských pornofilmov, kamera nudná, hudobné motívy ukradnuté a réžia tak moc bezradná, že je až smiešna. Nie ale natoľko, aby to bolo sranda - nepobavíte sa, skôr budete celý čas neveriacky krútiť hlavou, jak niečo tak úboho amatérske, mohlo vôbec uzrieť svetlo sveta. PS: Záver necituje Vreskot, iba ho bez hanby vykráda (keby to náhodou niekomu pripadalo inak). ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Je škoda, že starý Kučera nedal synkovi víc peněz! Moci si tak dovolit zaplatit pár nafukovacích panen, jejichž zděšené "O" by dokonale vyjádřilo tu hrůzu okamžiku, kdy by do nich zakuklený Kučera před kamerou píchal maminčiným nožem na stejky, casting by byl dokonalý a dialogy oscarové! Nic naplat. Na herce už nezbylo, všechno sežral pronájem fotříkových kanclů, a tak musel chudák Tomáš naverbovat za piko pár děcek ze septimy a donutit je říkat věty, které by normálně nevypustil z huby ani retardovaný narkoman, protože by nedávaly smysl. A tak první český slašer v pizdu pašel, ale Tomášek je zajisté na sebe strašně pyšný. A rozhodně má na co, protože tak dementní zvratek by snad nevyblil ani Asylum films! Vím, že DVD smažku má už dneska doma skoro každý, ale docela by mě zajímalo, kdo šukal všechny ty trafikantky, že se to objevilo na pultech vedle opravdových filmů! ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Takže první český slasher... Začnu tím, co mě potěšilo... Docela vysoký bodycount, i když, mohlo to být trochu větší gore a více než slušná hudba... Horší už je to s "herci"... Řekl bych, že pro drtivou většinu z nich je Čepel smrti první setkání s kamerou, což je vidět hlavně ve chvílích, kdy se ve filmu objeví opravdoví herci, např. Miloslav Mejzlík... Ale to by ani tak nevadilo, behěm sledování filmu jsem si na neherecké výkony docela zvykl... To, že film víceméně vykrádá Vřískot a Tajemství loňského léta, mi taky nijak zvlášť nevadilo... Co mě štvalo celou dobu, byla levnost filmu, která byla viditelná v každém záběru, nepoužití jakýchkoliv filtrů a předabování herců, to se opravdu nepovedlo... A taky, že se ve filmu neobjevila ani jedna bradavka, to u slasheru považuju za dost zásadní nedostatek... Nezbývá než doufat, že Čepel smrti je jedna z prvních vlaštovek české hororové scény a že se v nejbližší době urodí mnohem více českých hororů... Kvalitnějších hororů... ()

beran-ek odpad!

všechny recenze uživatele

Obvykle dokoukávám filmy do konce, aby hodnocení bylo za "celek". Ale tenhle "film" jsem vypnul po cca 8-10 minutách. Češi tohle prostě neuměj! Chápu, že je to totálně nízko rozpočtovej snímek.. ale v jiné zemi by to snad i za půlku natočily líp! Slasher? :D ..když tam týpek bodal nožem, tak to znělo jak samurajskej film z 50.let ()

TonySad odpad!

všechny recenze uživatele

Vždy se ohromně bavím nad českými horory. Nepřekvapilo mě, že nejde nic vidět, ani kvalita zvukových efektů při bodání nebo lámáni vazů, ale co mě překvapilo byla naprostá genialita vraha. Jak se vždy přesně schoval tam, kam měli ostatní namířeno. Jeho smysl pro překvapení byl naprosto nadlidský. To jak věděl, kde se kdo nachází, zatímco ostatní puberťáci neměli ponětí, kde najedou toho či toho. Opravdu vrah génius s tupým nožem a zarovnanou špičkou. Ještě aby se někomu něco stalo... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Během party ve vysoké budově se dozvíme, že mobily nefungují, protože budova má svojí síť. Jak je tedy možné, že vrah na konci se dovolá na policii? (Gastovski)
  • Celkový počet mrtvých je šestnáct lidí + dva rodiče ze zmiňované autonehody. (Zeke001)
  • Kromě Dany Morávkové, Miloslava Mejzlíka a Vladimíra Brabce byli všichni herci při postsynchronech předabováni profesionálními dabéry. (funhouse)

Reklama

Reklama