Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První český slasher. Vypadá to, že ve městě začal řádit seriový vrah. Pod maskou může být kdokoliv - kdo bude další na řadě? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

mira007 

všechny recenze uživatele

Jako když si doma uděláte domácí video s přáteli, které pak předabujete, že to vypadá jako film z Albánie a uděláte nějaké nervydrásající scény a k tomu dva kečupy heinz, tady navíc se mihnou známé herecké tváře - Brabec, Morávková. Opravdu šílenost, ale co naplat, furt mi to přijde ryzí filmařina víc než kameňáky, babovředy a spol. Budu toto dílko brát s nadhledem a dám tři hvězdy za odvahu nebo nesoudnost? ()

starbrejkr odpad!

všechny recenze uživatele

Kamarád se mě nedávno ptal: "Proč furt musíme točit filmy o minulosti, o komunismu. Proč netočíme třeba horory?" Čepel smrti je jasnou odpovědí, proč je netočíme:-D Kdyby do toho tvůrci rovnou šli jako do parodie (k čemuž trailer nahrával), dal bych aspoň dvě hvězdy, protože jsem se chvílemi slušně bavil. Bohužel, je to myšleno vážně. Vizuálně stejné a příběhově kvalitnější "filmy" točil jeden můj spolužák již v sedmé třídě. ()

Reklama

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Kdyby radši v rámci Festivalu otrlého diváka místo těch nudných sraček, které jsou ZÁMĚRNĚ špatně natočené (Boardinghouse), pouštěli tahle zábavná amatérská videa. Je mi jedno, jestli to celé byl nebo nebyl režisérův záměr, ale s bráchou jsme se tlemili celý film. Jednoznačně nejlepší postava Martin (přesná kopie Marka Slováka alias Bluntmana) a jeho neúspěšné námluvy (o jeho postavu jsem se bál), kadence hlášek (Jsme tady s nějakým kreténem! Někdo mě chtěl zabít!), vrah v přiblblé masce, který krade Playboye; kriminalista, který nemá žádný otisky a nemá se prakticky čeho chytnout (a v kanceláři má na kreslící tabuli jenom velkými písmeny napsáno POMSTA), camea za bonboniéru; při každé vraždě znějící hrozivé tóny vykradené z TCM, příšerné postsynchrony (údery nožem zní jako kuchání rukojmích z Counter Striku). Zkrátka trash, který si pouštět jedině s partou kámošů a nějakým tím pivkem k tomu. 2,5* (hodnotím ne jako film, ale jako domácí video; s filmem to nemá nic společného) ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

O tomhle českým "skvostu" jsem samozřejmě věděl. Zdejší hodnocení ale jasně naznačovalo, že to bude ztráta času. Takže jsem filmu úspěšně odolával. Včera jsem ale brouzdal po televizních kanálech a hledal u čeho usnu a ejhle zrovna začínal tenhle českej průjem a tak jsem mu dal šanci.  Kupodivu jsem u toho ani neusnul ikdyž jde o opravdovou žumpu český kinematografie a amatérismus ve své ryzí podobě. ()

Vyrida odpad!

všechny recenze uživatele

Český slasher z kterého jeho amatérismus jen září na všechny světové strany. Vůbec vlastně nechápu jak něco takového může jít vůbec do prodejní distribuce. Děj naprosto stupidní a neskutečně natahující, kdy postavy běhají z místa na místo bez sebemenšího logického uvažování a cíle jak afektované kozy na porážku. Dialogy vycucané z nějaké žumpy až jsem se i párkrát musel nad jejich debilitou zasmát. Určitě je musel sepsat někdo z prvního stupně základní školy, pač jsou fakt extrémně geniální. Nejkomediálnější však zůstávají vraždící scény, kdy po každém bodnutí nožem zvukař využil totožných zvuků jaké jsou využívány v počítačové hře Counter Strike. Už jen chyběly nápisy Double Kill či Killing Spree. No a vlastně bych mohl takto kritizovat donekonečna a nenašel bych jeden jediný kladný důvod proč by jste tomu to braku měli věnovat svůj čas. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Během party ve vysoké budově se dozvíme, že mobily nefungují, protože budova má svojí síť. Jak je tedy možné, že vrah na konci se dovolá na policii? (Gastovski)
  • Kromě Dany Morávkové, Miloslava Mejzlíka a Vladimíra Brabce byli všichni herci při postsynchronech předabováni profesionálními dabéry. (funhouse)
  • Celkový počet mrtvých je šestnáct lidí + dva rodiče ze zmiňované autonehody. (Zeke001)

Reklama

Reklama