Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každým rokem se o jarních prázdninách populace ospalého jezera Victoria rozroste z 5 tisíc na padesát. Ve výhni slunce vypukne hlučná zábava se spoustou alkoholu. Tento rok ale existuje další důvod, proč se obávat a nepůjde jen o těžká rána po večírku nebo stížnosti od sousedů. U jezera se objevil nový druh strachu a ohrožení. Po nenadálém zemětřesení pod vodou začnou místní obyvatelstvo ohrožovat prehistorické lidožroutské ryby. Skupiny návštěvníků, kteří se navzájem ani trochu neznají, se musí spojit a společnými silami zabránit novým ostrozubým obyvatelům resortu, aby si z lidí udělali potravu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (805)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Piraňa, kozy, kozy, kozy, piraňa, kozy, kozy, piraňa, krev, krev, penis, krev, piraňa, konec. Béčko jak hrom, které se po většinu času nebere ani trochu vážně, takže divák znalý zaběhnutých stereotypů zvířecích hororů se může spokojeně bavit, popřípadě v první polovině stopáže obdivovat krásy, ehm, přírody. Český dabing oné relativní komediálnosti jen a jen přidává, Piranha tak místy opravdu působí jako třicet let stará naivní - ale upřímná - blbina bez ambicí. Což je všechno fajn, Aja se při natáčení určitě dosyta vyblbnul, ale když v Haute Tension a THHE (a vlastně i v Mirrors - když přivřu obě oči) skvostně pracoval s napětím, byl jsem spokojenější. Takže i když oním závěrečným patnáctiminutovým plážovým masakrem dokazuje, že na poli gore dnes nemá výraznější konkurenci, je pro mne Piranha mírným zklamáním. A 3D nestojí vůbec za řeč, jen tak mimochodem... 7/10 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Ober tu nohu pořádně!“ Pamatujete si, jak vám to vždycky říkávala maminka u obědu? Zubaté rybičky z pravěkého akvária Pleistocén nemusíte pobízet vůbec.. Rozšafný horor pro akvaristy se zálibou ve splatterech a vzdouvajících se poprsích, jenž disponuje D3 scénářem (demence na třetí), u něhož netřeba polemizovat, že absolutní nesympatičnost všech postav byla úmyslem a skvostnou scénou ataku na účastníky Boobies party, po němž v okolí malebného jezera Victoria rapidně vzrostla spotřeba AJAtinu. Saša bez diskuze umí, akorát by si měl vybrat o něco temnější cestu, kterou se bude v rámci žánru ubírat a hlavně se nenechat fackovat popularitou třetího rozměru. Na druhou stranu, pořád lepší takto sledovat piraně umírající na akutní otravu silikonem, než dokumentární pořad zabývající se nuancemi třecího aktu jelce tlouště.. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Viděna "2D" verze. Pokud jsem Ajův minulý snímek nazval nářezem, přemýšlím, jak nazvat Piraňu. Možná krvavá blbost, která udělá každému chlapovi radost (i když u jedné scény fakt nevím… :-)) a má rozumnou stopáž? Jo, krvavá cypovinka, to bude ono. Vlastně, ono je to jedno. Nazvěte si to, jak chcete, faktem ale zůstává, že Aja si upevňuje svou pozici krále hororů (nebo v tomto případě, krále masakrů). Jo, Aja v tom umí plavat… Vidět to v 3D, tak možná umřu štěstím nebo možná ne, kdo ví. Každopádně pochybuju, že letos uvidíte něco krvavějšího v našich kinech. Při hodnocení se držím slov, která tam pan režisér říká (dovedu si představit i Aju, jak tuhle větu zrovna u tohohle filmu pronáší): Lidi, netočíme tu drama, točíme tu porno. Takže já to nehodnotím jako drama, ale jako po… řádně krvavý snímek. Po druhé projekci to možná bude za plný počet, zatím tu nechám 80 % s tím, že přeci se mi ta Zrcadla líbila více. P. S. Kelly Brook je BOHYNĚ! ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Nijak špatné ale na druhou stranu nijak nevybočující z klasického holywoodského průměru. Na vnadné krásky se zatraceně dobře kouká a první půlka je opravdu velmi zábavná. Ke konci už to ale bohužel ztrácí trochu dech a té krve a všelijakých rádoby vtipných záběrů je přece jenom trochu moc a film spíše nudí. I tak to ale stojí za zkouknutí. 65% P.S. Kelly Brook je dokonalost a jsem hrdý za svojí biografii na CSFD :D ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Fajnové béčko, které není ani tak o piraňách jako o pěkných holkách (které ty piraně nakonec sežerou) a hektolitrech krve. Aja dokazuje, že režisér si může plnit sny, ať už se pohybuje v jakémkoliv žánru. Navíc ten film funguje. Finální jatka nemají obdoby. Nebýt okatě digitálních rybiček v podstatě by nebylo co vytknout. Dokonce mě u jedné scény mrzelo, že jsem neviděl 3Dčko. No a Kelly Brook. Guilty pleasure jak vyšité. ()

Galerie (131)

Zajímavosti (19)

  • Natáčení probíhalo 42 dní. (KucC)
  • Richard Dreyfuss dostal za svou malou roli z úvodu filmu 50 000 amerických dolarů. Všechny peníze věnoval charitě. (darek kartac)

Reklama

Reklama