Reklama

Reklama

Chcete, aby z vaší dcery nevyrostla fňukna, která se při sebemenším problému sesype? Pošlete ji do školy St. Trinian’s! Tam vládne anarchie a mladé slečny musí mít pořádně ostré lokty, aby přežily svérázné metody svých profesorů a ulítlé nápady spolužaček. Jenže škola je právě před krachem, protože ředitelka tohoto podivného institutu si s ničím moc neláme hlavu, a to ani s upomínkami od banky, kterých už má pěknou hromádku. Takže je třeba vymyslet plán. Velmi chytrý plán, který škole vynese pořádný balík peněz. Co takhle ukrást obraz? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (129)

mira.l 

všechny recenze uživatele

Proč Britové narozdíl od Amíků umí udělat totálně ujetou komedii pro teenagery tak, že se na ní dá koukat a ještě se u toho pobavit? Tohle je prostě tak šíleně blbý, ulítlý, pitomý, a jánevímcoještě, že dávám za 4*:)). Nejde tu ani tak o děj, ale spíš o ten anglický humor a detaily chování jednotlivých postav. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Být naše školství takhle anarchistické, chodil bych do školy i rád. Hodně oddechová vynikající komedie, v níž se sice objevují i laciné fórky, ale převažuje hodně dobrý ujetý a nadnesený humor, který mám rád. Holky z týhle školy jsou pěkně vychytralé mršky, které si však umí poradit a mají řešení na takřka každý problém. K tomu Rupert Everett ve famózní (dvoj)roli. ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Addamsova škola mě dlouho odhrazovala českým názvem, který slibuje brutální horor. Obsazení a zvědavost však nakonec překonaly strach a předsudky a já se touhle šíleností fakt pobavila. Proto velkoryse odpouštím občasná zaváhání a odmítám si zkazit zážitek domáháním se vysvětlení nebo logiky. Navíc jsem hrdá na to, že jsem sama odhalila spoustu odkazů. Třeba že Camilla je Camilla. ;) Tak takhle to dopadne, když se upjatí Angličáci dají na houbaření! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Charlie Mole: 1. Theme to St. Trinian's ,2. Trouble ,3. Oh My God ,4. Love Is in the Air ,5. Don't Give Up ,6. Nine2Five ,7. If I Can't Dance ,8. Teenage Kicks ,9. Sanctuary ,10. Love Is a Many Splendored Thing ,11. Three Spoons of Suga ,12. On My Way to Satisfaction ,13. Defenders of Anarchy (The St. Trinian's School Song) , ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Britský úlet a filmový terorismus na všechny možné i nemožné způsoby. Pokud jsem prohlásil o filmu I love You Phillip Morfia, že se jedná o nejneuvěřitelnější a nejnekorektnější úlet široko daleko – šeredně jsem se spletl. St. Trinian's baví o 200% víc než Muži, co zírají na kozy - a to už se vážně musela někde stát chyba. Za oblibu tohoto bizardního skvostu zaručeně skončím ve filmovém pekle. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Colin Firth, Anna Chancellor, Talulah Riley a Gemma Arterton si již někdy dříve zahráli v některé z filmových, resp. seriálových adaptací románu "Pýcha a předsudek". (Stanislaus)
  • Emo studentku si zahrála britská zpěvačka Paloma Faith. (dancingclown)
  • Postava Camilly Fritton (Rupert Everett) je parodií na Camillu, vévodkyni z Cornwallu, a to jak v rámci oblečení, tak manýrismu. (Stanislaus)

Reklama

Reklama