Reklama

Reklama

Chcete, aby z vaší dcery nevyrostla fňukna, která se při sebemenším problému sesype? Pošlete ji do školy St. Trinian’s! Tam vládne anarchie a mladé slečny musí mít pořádně ostré lokty, aby přežily svérázné metody svých profesorů a ulítlé nápady spolužaček. Jenže škola je právě před krachem, protože ředitelka tohoto podivného institutu si s ničím moc neláme hlavu, a to ani s upomínkami od banky, kterých už má pěknou hromádku. Takže je třeba vymyslet plán. Velmi chytrý plán, který škole vynese pořádný balík peněz. Co takhle ukrást obraz? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (129)

Greg25 

všechny recenze uživatele

Překvapivě svěží s několika opravdu zdařilými narážkami. Nic originálního, ale za to zábavné po celou délku filmu. V podstatě osvědčený námět s několika originálními nápady a celou řadou ohraných scén. Ale splňuje to hlavní podmínku komedií – je to zábavné a příjemně buřičsky absurdní. 60% P.S. Kdo vymyslel ten strašný název filmu v češtině? Trochu zavádějící řekla bych a vůbec ne nápadité. ()

gocatgo 

všechny recenze uživatele

Zjistil jsem že jsem se bavil. Hodně překvapivé obsazení, Colin Firth, můj oblíbený Stephen Fry, Paloma Faith v roli jedné z emařek a taky Cheryl Cole jako jedna ze zpěvaček dívčí kapely v závěru a hlavně Everettova parádní dvojrole. Z filmu čiší čirá anarchie, a to nejen ve škole, ale i za kamerou. Pro mě příjemné překvapení, a to hlavně díky druhé půlce filmu. Keep out of skunk :) ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele

Britský úlet a filmový terorismus na všechny možné i nemožné způsoby. Pokud jsem prohlásil o filmu I love You Phillip Morfia, že se jedná o nejneuvěřitelnější a nejnekorektnější úlet široko daleko – šeredně jsem se spletl. St. Trinian's baví o 200% víc než Muži, co zírají na kozy - a to už se vážně musela někde stát chyba. Za oblibu tohoto bizardního skvostu zaručeně skončím ve filmovém pekle. ()

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Sám seba som sa snažil po celú dobu presvedčiť, že to nie je až tak strašné ako to vyzerá. Nepodarilo sa. Toto je čistý prvotriedny odpad. Nesmierne by ma zaujímalo ako do tohto "klenotu" dokázali naverbovať také herecké hviezdy ako Colin Firth, Gemma Arterton, Juno Temple, a spol. Fakt neuveriteľné! Dosť som dúfal, že keď sa film rozbehne, tak sa to konečne odrazí od dna, ale to sa nepodarilo ani náznakom. Vážne, stupidita najväčšieho kalibru - od začiatku až po samý koniec. Jeden z tých filmov, ktoré sú absolútnou stratou času, ktorý vám už nikto nevráti. Videl som, že toto "veľdielo" má aj pokračovanie, ktoré je vraj slabšie ako toto - tak to si už fakt neviem predstaviť... ()

Hauzik 

všechny recenze uživatele

Tenhle film shlédnut opět na filmovém festivalu ve Zlíně.Snímek se snaží jít z dobou mladých lidí.Nemějte mu to za zlé, takový dnešní svět mladých v Británii a i jinde ve světě je.Je sice pravda ,že scénář byl trošku slabší ,ale film pěkně odsýpal a nevznikala v něm žádná hluchá místa.Mohu doporučit.Než jej odsoudíte, tak ho sami shlédněte. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Film je inspirován kresbami anglického karikaturisty Ronalda Searla. (skudiblik)
  • Dívky se snaží z muzea ukrást obraz pojmenovaný "Dívka s perlou", což je i název filmu z roku 2003, ve kterém si Colin Firth zahrál roli autora výše zmíněného obrazu. Vedle toho je i filmu jednou studentkou při plánování krádeže zmíněna Scarlett Johansson, která si zahrála onu "dívku s perlou". (Stanislaus)
  • Colin Firth, Anna Chancellor, Talulah Riley a Gemma Arterton si již někdy dříve zahráli v některé z filmových, resp. seriálových adaptací románu "Pýcha a předsudek". (Stanislaus)

Reklama

Reklama