Reklama

Reklama

Chcete, aby z vaší dcery nevyrostla fňukna, která se při sebemenším problému sesype? Pošlete ji do školy St. Trinian’s! Tam vládne anarchie a mladé slečny musí mít pořádně ostré lokty, aby přežily svérázné metody svých profesorů a ulítlé nápady spolužaček. Jenže škola je právě před krachem, protože ředitelka tohoto podivného institutu si s ničím moc neláme hlavu, a to ani s upomínkami od banky, kterých už má pěknou hromádku. Takže je třeba vymyslet plán. Velmi chytrý plán, který škole vynese pořádný balík peněz. Co takhle ukrást obraz? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (129)

Wade 

všechny recenze uživatele

Když jsem se poprvé odhodlával zhlédnout tenhle film vůbec se mi do toho nechtělo. Hned po skončení jsem, ale věděl, že St. Trinian's nevidím naposled. Na začátku lehce chaotické, ale postupem času skvělé a zábavné. V celém filmu hrají z 90% jen holky a pěkné takže i to je další plus, které mě nedovolí jít pod 4*. 77% ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Tak já teda nevím. Celý film si říkám "na co to sakra koukám" a koukat na to sama, tak jsem to asi vypnula po prvních pár minutách. Ale to bych přišla o ten konec! Posledních 20-30 minut mě neuvěřitelně bavilo. Hodnotím 3*, za pěknou hudbu, skvělé herecké obsazení a v neposlední řade za ten britský akcent. Ten je totiž nádherný pro ucho a neuvěřitelně složitý pro ústa... :) Film si asi znovu nepustím, ale úplný propadák to nebyl :) ()

Reklama

Hauzik 

všechny recenze uživatele

Tenhle film shlédnut opět na filmovém festivalu ve Zlíně.Snímek se snaží jít z dobou mladých lidí.Nemějte mu to za zlé, takový dnešní svět mladých v Británii a i jinde ve světě je.Je sice pravda ,že scénář byl trošku slabší ,ale film pěkně odsýpal a nevznikala v něm žádná hluchá místa.Mohu doporučit.Než jej odsoudíte, tak ho sami shlédněte. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Je to neuvěřitelně ujeté, místy je humor až trapný a trvá bezmála dobrou polovinu snímku, než si na tenhle neobvyklý styl zvyknete, ale v závěru jsem se královsky bavila. Škoda, že je kvalita snímku v průběhu tolik proměnlivá, ale kvůli slabosti pro britskou kinematografii a především Colina Firtha nemohu jít pod tři hvězdičky. ()

Brano odpad!

všechny recenze uživatele

Začo prosím Vás 56%? Ja som to nevydržal dopozerať ani dokonca. Neskutočná sprostosť! Veď to nemalo hlavu ani pätu a tiež ani jednu vtipnú scénu. Nemusím tento suchý britský "humor". Navyše tak hrozné a nesympatické herecké obsadenie už od úvodných minút naznačovalo, že to bude nejaká somarina. Samé domachlené gothičky a tranzvestita ako "riaditeľka" školy. Toto je tak určené pre malé dievčatka, ale normálny dospelý muž toto kladne ohodnotiť nemôže. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Colin Firth, Anna Chancellor, Talulah Riley a Gemma Arterton si již někdy dříve zahráli v některé z filmových, resp. seriálových adaptací románu "Pýcha a předsudek". (Stanislaus)
  • Ve scéně v 41. minutě, kdy Flash (Russell Brand) vyučuje zločin, je možné vidět na tabuli první tři zločiny, avšak v momentě, kdy žačky řeknou další "krádež", je v záběru na tabuli hned 5 zločinů, pričemž „krádež“ je šestá. (WillyMarks)
  • Emo studentku si zahrála britská zpěvačka Paloma Faith. (dancingclown)

Reklama

Reklama