Reklama

Reklama

Alyce Kills

Trailer

Obsahy(1)

Alyce si užívá večer se svojí kamarádkou, alkoholem a drogami. Poté, co ji shodí ze střechy domu, začne Alyce sžírat pocit viny a ponoří se do děsivé noční můry plné sexu, násilí a drog. Její mysl se trhá na kusy a stejně dopadne každý, kdo se jí postaví do cesty. (Mr.nachos)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Ozo 

všechny recenze uživatele

"What?" Tak tohle bylo vážně něco divnýho. Ze začátku jsem uvažoval i nad tím, že to vypnu. Takhle nesympatický kravky jsem už ve filmu dlouho neviděl. Ale jakmile (SPOILER) kamarádka spadla za podivných okolností ze střechy (KONEC SPOILERU), tak si říkám, že by se to ještě mohlo rozjet. A ono jo! Úchylnosti, kterým se Alyce oddává, dostávaj spád a já se začínám potutelně usmívat. Finálních čtvrthodinka mi vzala dech. Jó, tohle můžu!!! Nicméně, vzhledem k tomu šílenému začátku, nepůjdu výš jak na tři. P.S.: Píšete, že představitelka Alyce není pěkná. Koho byste do role odstrkované buchty, z které si mnozí dělají srandu, dali vy? Nějakou modelku? Podle mne na castingu vybrali dobře. I přesto, že mi byla Jade Dornfeld ze začátku silně nesympatická, nakonec, zakrvácená, vypadá fakt chutně ;) ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Prvních 20 minut je utrpení, pak už je to jízda s kopce s kvakvakvalitním nárazem na konci svahu. Více thriller než horor, lekačky žádné, ale o to víc psycha a krve. Komu se líbil Naboer, měl by zkusit i tohle. Navíc každý domácí porcovač ocení poznatek, že z ruky, ohřáté v mikrovlnce, necáká při porcování krev. Praktické, u pozdějšího úklidu se tolik nenadřete. Kdyby tak dělali větší mikrovlnky...že by se tam šouplo celý tělo...no nic. Nebýt té ohavně nudné úvodní dvacetiminutovky, napařil bych tomu pět velkých ugrilovaných pařátů. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrnej horor, kde asi půl hodinu nic moc hororového neděje, ale zbytek filmu je celkem masakr. Podle mě zde moc hororová atmosféra neni, jde spíš o přoměnu osobnosti hlavní představitelky, kdy se jí po nešťastné nehodě zmrzačí nejlepší kamarádka (tak trochu i její vinou) a ona to neunese a začne z toho magořit. Za mě 60% :) ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Poněkud otravný začátek tohoto nízkorozpočťáku vystřídala docela ucházející hororová jízda jedné drogově závislé nevyrovnané ženy. Alyce je v psychickém rozkladu s různými znepokojivými výjevy způsobenými drogami, má halucinace, sexuální touhy a chuť vraždit. To posldní zmíněné je velmi chutně zobrazené na konci filmu a musím říct, že to byla jeho nejlepší část. Na očividně malé množství peněz to byla jatka, která uspokojí ne jednoho milovníka gore. Navíc to má i vtip, za mě průměr. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

První hodinu se neděje nic zásadního a člověk se nudí. Na jednu stranu pár scén bylo pěkných, ale nic jiného nám Alyce nenabídne. Zbývající půl hodina je brutální a hodně stravitelná. Kdyby to začalo dříve a děj byl spíše jako poslední půl hodině, tak zvednu hodnocení. Podle mého názoru moc dlouho trvalo než Alyci hráblo a to byla velká škoda... 6/10 = 60% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama