Reklama

Reklama

Experiment: Zombie

  • USA Automaton Transfusion
Trailer

Obsahy(1)

Chris, Jackie a Scott jsou spolužáci ze střední školy, stanou se svědky, jak jeden ze studentů brutálně pokouše svého profesora. Nikdo tomu však nedává velkou důležitost a po škole jedou na velkou oslavu. Po cestě však nepotkávají žádné auta ani lidi, město je prázdné, ale jak po chvilce zjistí město se jen zdá být prázdné, ve stínech se schovávají hladové zombie. (Ignus.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Slušný horor plný krve se spoustou hladových zombie jak má být. Bohužel amatérsky natočený, špatná atmosféra, špatný efekty, hrozné herecké výkony a žádný příběh. Prostě by se dalo jmenovat strašně věcí, které byli špatné a když si toho všimnu i já, tak to je to vyložená bída. Ke konci filmu, když přijdou hlavní hrdinové do školy přes spoustu mrtvol je vidět i mikrofon, tak jsem docela čuměl. Musel jsem si to několikrát přetočit jestli jsem se nepřekoukl, ale bylo to tam. Tím jsem dostal výbuch smíchu, protože tak obrovskou chybu jsem nikde ještě neviděl. každopádně aspoň za brutalitu si zaslouží jednu hvězdu.. 2/10 = 20% ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Abych snad měla nějakou zombí-navigaci, vyznat se v tý změti pobíhajících těl, když kameraman den před natáčením(i každý následující) prodělal nějakou těžkotonážní pařbu, po který nebyl schopen „cíleně zaměřit“-) Roztřesený záběry, dobrý leda, pro alkoholika-notorika(sorráč mazavkové), kterej na to stejně kálí; kdo je kdo, kdo/koho, nač/toho(tu) a kdo na…, ále to je fuk. Jedinej Scott-ranař doběh za dvě hyperaktivní -)) ()

Reklama

ShotgunED 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky Gore naprosto jistě "kultovka", neb takové krvavé orgie jsem již dlouho neviděl. Já jsem ten poslední, kdo by měl něco proti násilí, ale pobíhání z bodu A do bodu B,kvůli hledání bodu C absolutně bez nějakého důvodu, kromě dloubání mozků je nuda a proto nejsem nijak nadšen. A nesouhlasím s LIVINGDEAD, že zombie je vždy bez příběhu a je to jenom o mase. Stačí shlédnout jakýkoli kousek zakladatele zombie žánru George A. Romera, jehož pohled na věc je chování lidí v mezních situacích a ne jenom pouhé přežití. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Superakční, superbrutální a superrychlé. Na nic se v podstatě nečeká, zombíci naběhnou téměř po minutě filmu, začnou rvát lidi na kusy a požírat je. Děj je v podstatě nula, naprosto žádný, hraje se výhradně na efekt. Hlavním hrdinům jde akorát tak se dostat z jednoho nesmyslného místa na jiné. Během filmu poznáte sice řadu více či méně zajímavých postav, ale drtivá většina se stejně moc dlouho neudrží. Pár gore záběrů fakt stojí za to vidět. Jinak se jedná spíš o nízkorozpočtovou záležitost s klasickou trhavou kamerou. Docela mi to ztvárněním připomínalo "Dead Set", ale jen ztvárněním, nikoliv obsahem a dějem. Skutečná extra porce "splatter-zombie-nářezu" ... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No jako extra stupidní, s amatérskou kamerou a jestli to mělo nějakej přibeh, to nevim, protože sem si ho nevšim, ale jatka jsou to teda absolutní, tady snad stačí zmínit, ze nejpoužívanějsi zbraně jsou už mnohokrát vyzkoušenej arzenál v podobě motorovky a brokárny a že zombáci si tam dávaj fakt s chutí do nosu, nejoblíbenější stravou jsou samozřejmě vnitřnosti, ale nepohrdnou dokonce ani nenarozeným dítětem, což mě teda překvapilo. Prostě strašnej masakr, kde se postavy teleportujou z místa A do místa B jen proto, aby mohli být co nejbrutálnějc zavražděný a nakonec sežraný, o moc víc se toho tam neděje. Jinak jestli někdo pobrekával u REC, že se mu u roztřesený kamery dělá špatně, tak tady by se při nájezdech zombáku asi poblil, posral a pochcal zároveň ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • V 54. minutě filmu je možné zahlédnout nad hlavou protagonistů zvukový mikrofon. (dandislav1991)

Reklama

Reklama