Reklama

Reklama

Experiment: Zombie

  • USA Automaton Transfusion
Trailer

Obsahy(1)

Chris, Jackie a Scott jsou spolužáci ze střední školy, stanou se svědky, jak jeden ze studentů brutálně pokouše svého profesora. Nikdo tomu však nedává velkou důležitost a po škole jedou na velkou oslavu. Po cestě však nepotkávají žádné auta ani lidi, město je prázdné, ale jak po chvilce zjistí město se jen zdá být prázdné, ve stínech se schovávají hladové zombie. (Ignus.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ku horrorovému subžánru zombie mám silne pozitívny vzťah. Vyčínanie a likvidácia oživlých mŕtvol ma vždy dokáže pobaviť a zaujať. Zbožňujem filmy George A. Romera, hodne sa mi páči aj akčná séria "Resident Evil", dobre poznám i staršie americké či talianske zombie snímky, no a nevyhýbam sa ani novinkám. Takže som si so zvedavosťou pustil aj film z roku 2007 "Automaton Transfusion". Reku rozšírim si ním svoje zombie obzory. Bolo to taká poloamatérska krvavá jednodubka. Nič moc. ** ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem: Příšerné. Vrcholně amatérské dílo s otřesnými hereckými výkony, střihem, režií, no prostě vším. Zombíci vypadají jako normální lidé, liší se od nich pouze tím, že mají notně zkrvavené oblečení. Nedávno jsem na netu viděl reklamu, která tvrdila, že tento snímek bude jedním z nejlepších zombie hororů vůbec - tak tady někdo měl buďto velký smysl humor, anebo značnou drzost. Neztrácejte s tím nikdo čas, nestojí to za to. Edit: Po seznámení se s filmem Dead Moon Rising zvyšuju na 1*. ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Masakrem bych to nenazval. Pořádné útoky se objeví až po 30 minutách filmu. Střih atd je O.K. - tzn obyčejný a tuctový profi. Za to obraz, který má být jako realistický je strašně hnusný a vyblitý. Sice profi film, ale vypadající hodně amatérsky a levně (a to prosím záměrně) a havně snadno zaměnitelný s desítkami jiných podobných. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Já si v žádném případě nemyslím, že Automaton Transfusion je amatérský film. Naopak, krvavé scény a triky jsou na vysoké úrovni. Pro nic za nic by film nebyl zařazen do kategorie DIMENSION EXTREME. Kategorie, kde jsou brutální filmy, jako např. UVNITŘ (INSIDE). Automaton Transfusion mne ani chvíli nenudil, herecké obsazení také ušlo a příběh..... u Zombie filmů nebývá příběh - vždycky unikne vir a nakazí lidi, které se poté změní v Zombie. Takže v ZOMBIE filmech neočekávám nějakou myšlenku :-) Tady platí pouze jedno : SPOUSTU KRVE, BRUTÁLNÍ VRAŽDY a TRHÁNÍ MASA.... a tohle všechno "Automaton Transfusion" - SPLŇUJE! Pouze jedno mínus, musím nyní počkat na Automaton Transfusion: Contingency 2009, který je pokračováním :-)DOPORUČUJI SLEDOVAT FILM VE ZVUKU DD 5.1 - paráda :-) ()

Eraserhead 

všechny recenze uživatele

Režie hnus, herci hnus, dialogy ultrahnus, kamera hnus (čím víc to roztřeseme, tím víc nebude vidět, že jsme neměli prachy). Fulci, D'Amato, Romero... od každého tam je kousek a celé zabalené do rádoby Snyderovského stylu. Jediné co se dá na filmu pochválit jsou slušné gore efekty. Těch je tam hned od začátku spousta, ale i ty začnou po čase dost nudit, protože film není o ničem jiném. A celé se to bere hrozně vážně, což na tom bylo asi to nejvtipnější. Hnusných 15% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • V 54. minutě filmu je možné zahlédnout nad hlavou protagonistů zvukový mikrofon. (dandislav1991)

Reklama

Reklama