Reklama

Reklama

Dobrodružství s Nigelem Marvenem

(seriál)
  • Velká Británie Nigel Marven Nature Specials
všechny plakáty
Velká Británie, 2002

Hrají:

Nigel Marven

Obsahy(1)

Nigel Marven podnikl dobrodružnou cestu mezi divoká zvířata a ukáže nám, jak žije anakonda, piraňa, mungo a žralok. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Stanley 

všechny recenze uživatele

Nigel Marven je dobrý cvok, v divoké přírodě se v bezprostřední blízkosti mazlí se vším možným nebezpečným zvěrstvem, k němuž by se většina lidí nepřiblížila ani přes sklo. Plazí se mezi krokodýly, krmí piraně, škádlí anakondy a vyvádí kdejaké vylomeniny, jaké vás jen napadnou. Jen aby se mu to jednou nestalo osudným jako chudákovi Stevovi Irwinovi. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Čtyřdílný přírodopisný seriál používá prvků vhodných spíš pro komerční televize s komentářem typu : "Tak tahle potvůrka málem připravila Nicka o ruku", načež následuje nájezd kamery na ozubenou tlamu žraločího mláděte. Nicméně určitou úroveň si bezpochyby uchovává a na informace chudý není. Marven je dobrý vypravěč a záběry jsou profesionální. Celkový dojem 55 %. ()

ic 

všechny recenze uživatele

Protože původně nemělo jít o seriál, má každý díl své vlastní jméno a ty jsou zde: 1. díl: Piraně 2. díl: Surikaty 3. díl: Anakondy • 4. díl: Žraloci ()

Reklama

Reklama