Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie potvrzuje známé pravidlo: nikdy neposílat svou snoubenku za přítelem, ani tím nejlepším. Steven udělal přesný opak. Se svojí přítelkyní Amandou už dlouho řešil menší či větší problémy. Pocítil, že vztah je vážně ohrožen a že je nutno jednat. Jeho přítel doktor Tony Flagg by byl tím správným důvěrníkem a odborníkem zároveň. Právě jeho tedy požádal o radu a pomoc v tak delikátní záležitosti. Po mnoha malých nedorozuměních se pochopitelně Amanda zamiluje právě do Flagga a pikantní milostný propletenec je na světě. Flagg použije hypnotického spánku, aby zpátky posílil její city k příteli Stevenovi. To situaci ještě zkomplikuje. V romantické lehké komedii s hudbou Irvinga Berlina se především tančí a zpívá. Fred Astaire si zahrál dr. Flagga a Ginger Rogersová zde pochopitelně ztvárnila zamilovanou Amandu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Babous 

všechny recenze uživatele

Filmy s Ginger a Fredem mám rád, ale tenhle mi příliš nesedl. Chybělo mi víc vtipů a komediálních prvků vůbec. Kdybych se začal koukat v momentě, kdy Ginger běhá po parku s brokovnicí, myslel bych si, že jde o nějaký thriller. Líbila se mi kosmopolitní art-deco atmosféra, kterou mají společnou snad všechny filmy ústřední dvojice a samozřejmě tanec. Jak to jen dělali, že jim to spolu tak slušelo? ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Úžasné jako všechny filmy dvojice Astaire- Rodgers. Děj není podstatný, zato však hudba, písně... a taneční čísla, i když z celkem deseti filmů Freda a Ginger obsahuje tento film nejméně hudebních sekvencí - pouze čtyři. Podle G. Rodgersové měl být film natočen v Technicoloru, ale byly provedeny barevné testy, a jejich kvalita byla špatná. Proto bylo od původního záměru upuštěno. ()

Reklama

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Romantická muzikálová komedie, která se mi hrozně líbí a od Freda a Ginger patří k mým nejoblíbenějším. Fred je jako vždy okouzlující a roztomilá Ginger ukazuje jak zdatná komediální herečka byla. Ve vedlejší roli se objeví Ralph Bellamy, který hraje podobného ťulpáska jako v ''Jeho dívce pátek'' nebo v ''Nahé pravdě''. Opět mě nadchly písně a taneční čísla - snové ''I used to be colorblind'', ''Yam'' nebo hypnotické ''Change partners''. Navíc díky řadě vtipných situací a gagů jsem se skvěle bavila, nejvíce když Ginger s flintou pronásledovala trojici pánů a nebo na konci, když si Fred vybral špatné okno:) Kouzelné! ()

Brejlil 

všechny recenze uživatele

Tohle už není taneční film, ale spíše konverzační komedie, kde se také občas tančí. Jak se dá čekat, taneční scény Astaira a Rogersové mají nápaditou choreografii a jsou bezchybně provedeny. Potěší ta první snová, v neskutečné dekoraci a spomaleným pohybem. Zbytek jsou "jen" ztřeštěné dialogy a humorná zápletka, nic z toho příliš nevybočuje z dobového průměru. Dobrou náladu ale spolehlivě získáte. ()

worm14 

všechny recenze uživatele

Podle mě byl tento film o něco málo lepší než předchozí filmy dvojice Astaire - Rogers. Je pravda, že se spíš jedná o komedii, taneční čísla za celý film by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Přišlo mi to prostě o chlup reálnější... I když samozřejmě je ten film z dnešního pohledu strašně naivní. Možná proto se ale na tyhle staré filmy někdy koukám. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama