Reklama

Reklama

Hra na utrpení

Trailer

Tabitha. Shelby. Lisa. Jsou to dávné kamarádky, každá z nich však kráčí svou cestou. Budou ale sdílet tentýž hrůzný osud, neboť se vrací zdánlivě nevinná událost z jejich školních let, aby je naplnila hrůzou. Cosi – kdosi – chce odplatu: zvrácenou... rafinovanou... výsměšnou, drtivou, vražednou pomstu. Tři ženy a další oběti musejí v kamenné síni, plné vězeňských cel, podstoupit krutý boj o přežití. Kdo bude žít? Kdo zemře? Vše se děje pro čísi zábavu. Scenárista Jake Wade Wall (Stopař) a režisér John Simpson (Mrtvolka) podnikají nový filmový nájezd do říše hororu: ztlumte světla – a zesilte strach. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

swamp 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale Amusement mi v přívalu jiných letošních hororů přišel jako spíše nadprůměrnější výjimka. Příběhy tří slečen jsou sice jednoduše, ale stylově spojeny do uzlíku, který je nakonec třeba rozseknout. A když si vzpomenu na příběh s klaunem, ještě teď mi běhá mráz po zádech.. kam se hrabe It. :D ()

petero 

všechny recenze uživatele

Nie je to remake, nie je to pokračovanie, nie je to logické ale že to má atmosféru a obohraté ľakačky sú pôsobivejšie ako tie menej obohraté (viď. scéna s Klaunom) aj to je plus. Dnes už nikoho nemôže prekvapiť, že z USA nič originálne nepríde, takže i keď aj AMUSEMENT spadá do priemeru určeného skorému zabudnutiu, kľudne odporúčam pozrieť v prípade nedostatku kvalitných hororov na disku. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Strašně nesourodý film, chvíli mě to bavilo, chvíli nudilo, přesto jsem skoro celej film vydržel, páč mě zajímalo, jak to všechno zapadne dohromady. Zapadlo, ale bylo to spíše zklamání. Je tu spousta ani ne nelogičností, ale tak nějak mi spousta věcí nesedí dohromady a dvě věci (kamioňák a psycholožka) jsem nepochopil vůbec, teda smysl jejich objevení se ve filmu a jak do celé věci zapadaly. Na druhou stranu, klaun byl naprosto vynikající a ta sekvence s ním byla fakt skvělá. Zpočátku film nevypadá vůbec špatně, ale čím více se blíží ke konci, tím slábne a je to čím dál větší zklamání.... Hlavně na to, co se celý film děje a vy nevíte, která bije, je ta pointa hodně laciná. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Trocha zvláštne natočený film s divným dejom rozdeleným do troch príbehov, pričom ani jeden z nich nebol nijak zvlášť zaujímavý, no každý by sa dal použiť ako námet na samostatný film. Réžia a herci sú slabšie stránky filmu, aj ked musím uznať, že zopár scén bolo pomerne napínavých a vcelku zvládnutých. Hlavnou doménou boli peniaze, ktoré boli do tohoto projektu vložené, pretože oblbnú diváka. Všetko teda vypadalo áčkovo, kamera, vizuál, hudba a podobné veci, proste bolo v tom vidieť vyšší rozpočet aký by si tento film zaslúžil. 42% ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Chcete říct, kdy by hra na utrpení byla daleko větší? Kdyby snímek měl stopáž o deset minut delší. To by teprve bylo utrpení. Takhle prostě nic. Žádná novinka, žádný výkony (nepočítám hrudník hlavní postavy) a žádná zábava. Prostě další z řady filmů kdy jedinej plus je krátká stopáž, která i tak je dost dlouhá. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama