Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Pro motorkáře možná kult, pro obyčejného diváka dost velká nuda. Opelichaní herci, žádná akce, pitomoučký příběh, jenž je vyprávěn naprosto nesmyslně, nic-moc hudba, absence originálních nebo alespoň dobrých nápadů a tempo tak pomalé, že si budete myslet, 83 minut znamená 4 hodiny. Jako jo, pár záběrů na motorky je slušných tu a tam uslyšíte slušnou hlášku, ale je toho fak málo. Slabota, která se chce tvářit drsně a přitom ztratí dech už v předtitulkové sekvenci... 10% PS: už poěkolikátě, sebevíc nahých krásek neudělá žádnou scénu samu o sobě sexy... ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Pořád se nemůžu rozhodnout, jestli je Larry Bishop mizernější herec, režisér nebo scénárista, ale jsem si jistý, že kdyby se nesral do všeho, tak by tahle parta možná splácala dobrý film. Takhle vznikl plytký, rádoby cool blábol, vykrádající své kvalitní bratříčky, ale sám jim nesahá ani po špičku žaludu. Jasně, sraz veteránů zabrnká na strunu nostalgie, ale co se dá dělat, když je to taková sračka. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Ani vlastně nevím kde jsem k tomu přišel, asi se někde objevilo jméno Tarantino a já si to stáhl. Tohle jízda sice byla, ale plná násilí a sexu. V podstatě nulový děj a už vůbec žádná kladná postava, jen banda debilů co se bez sebemenší akce vraždí , žádný emoce, prostě nic, jen rychle zabít a jít dál. Kde je nějaký příběh , kde jsou policajti, kde je řekněme třeba nějaká pozitivní postava, tomu filmu prostě chybí to hlavní a to je nějaký smysl. ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadne, když někdo začne točit z pouhé euforie a scénář se mu v ruce příliš neohřeje. Larry Bishop chtěl zkrátka natočit bombastický šovinistický film, tak tam narve motorky, cool styl, hlášky parazitující na Tarantinových filmech a jelikož má každý chlap rád porno, tak tam nacpe i něco z tohohle krásnýho řemesla. O filmu jako takovém nemůže být řeč, spíše jde o takové pitomé leporelo jednoho omšelého herce o tom, jak natočit zpackaný film… ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další rádoby asi grindhouse pokus z Tarantinovy produkce. A opět je to docela dost divný. Larry Bishop totiž není dvakrát dobrý režisér a mnohdy je to tak zmatečně sestříhaný, aby se v tom blbej vyznal. Hlavně ze začátku jsem měl s tímhle docela problém, protože představovačky postav se moc nepovedly. Scénář by mi v tomhle případě zas tolik nevadil, i když je to samozřejmě úplně debilní, ale muselo by se tam aspoň pořádně něco dít. V tomhle filmu jsem totiž čekal na nějakou hustou přestřelku, ale ničeho kulervoucího jsem se nedočkal. Většinu času se tady totiž toho moc neděje, jenom pár drsňáků jezdí po silnicích, pak s někým pokecaj, ustřelej mu hlavu a jedou o dům dál, kde si to Larry Bishop rozdá s nějakou ženskou (což jsou mimochodem scény z jak špatnýho porna). No a žádná velká přestřelka nikde. I tak jsem se ale u toho svým zvrhlým způsobem docela slušně bavil, Michael Madsen je tu v nejlepší formě a těm ženskejm to fakt sluší. Jestli máte rádi podobný béčkový výplachy, tak do toho jděte. Jinak se u tohoto filmu radši moc nepozastavujte. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Roli odmítnul Peter Fonda se slovy, že s motorkářskými filmy už skončil. (don corleone)
  • Jméno hlavní postavy Larryho Bishopa - Pistolero, je původní název filmu Roberta Rodrigueze Desperado (1995). (don corleone)
  • Larry Bishop a Michael Madsen, hlavní protagonisté filmu se potkali při natáčení Tarantinova Kill Bill 2, rozhodli se, že spolu udělají film. (don corleone)

Reklama

Reklama