Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Satan 

všechny recenze uživatele

Moc cool, aby to cool bylo. Moc blbých keců, aby se mi to líbilo. Tarantino ukázal, že jako jeden z mála umí opravdu poutavě kecat o hovně a Bishop je jen levná náhražka, jehož postava mi kurevsky lezla krkem, což neznamená, že bych s ním nechtěl natáčet. Těch žhavých ženských čekajících na přeříznutí tam teda panečku bylo požehnaně. Avšak ani Madsen s nadváhou, přivázaný Carradine, Hopper na prdítku a ani potetovaný a kuší holdující Vinnie Jones nestačili na to, aby mě Bishop něčím vtáhnul doprostřed dění. Nudit se ale nedá, protože je co k vidění. [Přesná stopáž: 80 min] ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pekelně drsný, nádherný kozy na každým kroku tohohle filmu a nesmírně kundoidní Leonor Varela, ale kvůli přílišnýmu rozkouskovaní příběhu na jednotlivý moc nenavazující scény to prostě nepůsobí jako celek moc dobře, což je fakt velká škoda a nezachrání to ani oblíbený herci Quentina Michael Madsen nebo David Carradine. Krom toho mi přišlo, že je tady velká snaha o kultovní dialogy, což se občas podaří, ale občas z toho vzejdou blbý kecy. Nicméně konec se hodně vydařil a Vinnie Jones to koupil excelentně. 3,5* ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Pekelná jízda je vskutku pekelná a já jen přemýšlím, co tím chtěl vlastně Quentin jako producent říci. A jak jsem tak nad tím přemýšlel, napadlo mně, že možná nic. Že si to natočili jen tak čistě pro radost. Z lásky k mašinám, kulaťoučkejm prdýlkám indiánskejch mulatek a také díky těžko skrývané lásce k těm všelijakejm padouchům a desperátům. Asi by to nebylo komplet, kdyby u toho nebyla část jeho party herců a tak tu máme vždy a všudypřítomného Madsena i Carradineho jako obvykle dabovaného skvělým Brabcem... (kdo jej bude dabovat nyní, to věru nevím !). Quentin má rád retrospektivní vyprávění a kdo to už zná, nemůže být překvapen. Ale tady hned od začátku létají roky jak čísla znázorňující litry při tankování na benzínce... A se stejnou rychlostí naskakují i mrtvoly ve filmu. A když už si to motorkářské gangy díky dávné vraždě v rámci pomsty (jak jinak) nevyřizují mezi sebou, nabízí nám tentokráte film k odreagování dostatek kočiček i s těmi jejich všemi zaoblenými zákoutími... Já nejsem motorkář a tak asi dokonale neposoudím všechna ta životní béčka motorkářů co ve filmu padnou, ale abych se se šesti sešel v Šestce na šestsetšedesátšestce v šest, nemusím opravdu bejt ze šestý třídy... :-) . Bylo to ulítlé, bylo to zvláštní, ale líbilo se mi to... A to nemluvím o parádním soundtracku ! Takže já osobně dávám ne za tři, ale za 4 klíčky od bedýnky tam pod kvetoucí opůncií. * * * * ()

Smok 

všechny recenze uživatele

To, že v tomto filme mal prsty Quentin je cítiť už keď vkladáte nosič do prehrávača. Automaticky teda nechávam bokom nároky na prešpekulovaný scenár a vychytanú pointu, ale nechávam sa unášať krásou skvostných motoriek, vnadami obnažených slečien (ktorých je našťastie zase dostatok) a drsnosťou motorkárskych týpkov, ktorí imho boli zvolení vynikajúco. Páni Madsen, Jones sa akoby na motorkách narodili a celkom to pristane aj starému pánkovi Hopperovi (ktorý si to tu brázdi na vlastnej sajdke). ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Film produkčně zaštítil Quentin Tarantino. A je to na něm mírně znát. V takovém filmu plném rádoby drsných hlášek a kečupových scén nesmí chybět herci typu Jones, Madsen nebo zesnulí frajeři Hopper s Carradinem a jako výraznou zástupkyni něžného pohlaví tu máme dračici Leonor Varela. A to je plus. Horší už je to s faktem, že scénáristicky a režijně si to vzal na starost Larry Bishop, který si střihnul i hlavní roli drsného motorkáře a asi si toho nabral moc najednou. Scénáristicky je to nedomrlé a režijně je to poměrně nevyzrálé. Pro film je jasným pozitivem jeho střídmá minutáž. 50% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • „Victors“ jsou do češtiny přeloženi jako „Viktorové“. Výraz lze však přeložit také jako „Vítězové“. (Chibs)
  • David Carradine odmítnul roli po přečtení scénáře. Larry Bishop jeho roli přepsal a přesvědčil ho, aby ji vzal, protože ji bude moci natočit za jeden den. (don corleone)

Reklama

Reklama