Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Najneuveriteľnejšia možná miera prehrávania na minimálnom priestore osemdesiatich troch minút. Toto snáď natočili nadržaní tínedžeri po zhliadnutí Ghost Ridera, preživéhoboha. Larryho Bishopa nežeriem, prišiel mi ako starý hnusný úchylný cap, zato zvyšok obsadenia obstál. Eric Balfour veľmi príjemný, Vinnie tradične nekomentovateľný (v dobrom), no a Madsen, to je kapitola sama o sebe, jeho Gentle ma neskutočne bavil a bol to asi jeden z mála dôvodov túto macho sračku dopozerať. Viem, že to netreba brať až tak vážne, lenže sú filmy, čo to vedia prehnať aj "normálnejšie" (Machete). Ja hovorím nie, a to mám motorkárske filmy z celej duše rád. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pomerne zábavné béčko, ktoré sa na nič nehrá a nesnaží sa byť najlepším filmom. Ide o motorkársku zábavu, plnú drsných výrazov, motoriek, žien, nezbytnej krvi, násilia a hlavne hudby, ktorá sa presne do filmu hodí. Michael Madsen sa narodil presne pre takéto filmy a je to bezpochyby najlepšia postava. Príbeh je vydarený, mnohí si prídu na svoje kvôli drsnému štýlu motorkárov. Veľa filmov o motorkároch som nevidel ale toto je jeden z tých lepších, ktoré som videl. ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

Až raz budem veľký a bohatý a od radosti nebudem vedieť, čo s peniazmi, tiež natočím nejaký dlhší videoklip. Vinnie a Eric tam musia byť, sú na to stvorení, Hoopera vynechám, lebo vyzerá ako chorá smrť, prevareného Carradina tiež, Madsenovi nakážem, aby chlastal ešte viac a Bishopa k tomu nepustím, lebo je to môj žúr. Ak náhodou nebudem totálne sfajčený, tak to aj zostrihám. Určite oslovím viac ako 5 divákov, len im budem musieť porozprávať dej a podrobnosti o tej obrovskej chlastačke kdesi v zadku Ameriky. Ale bude to určite cool a drsné, zadkov a kôz ešte viac. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Dobře, tak tam burácí motorky, na všechny strany mečí kozy a padají rádoby drsné věty, to vše v množství větším než velkém. Ale co jako?? Vždyť je to totálně o ničem! Žádná akce, motorky nepřekročí rychlost 35 mil/hod., všechno je to utahaný a prostě moc namachrovaný. Název slibuje pekelnou jízdu. Sorry, ale žádný peklo a už vůbec ne jízdu jsem neviděl. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další rádoby asi grindhouse pokus z Tarantinovy produkce. A opět je to docela dost divný. Larry Bishop totiž není dvakrát dobrý režisér a mnohdy je to tak zmatečně sestříhaný, aby se v tom blbej vyznal. Hlavně ze začátku jsem měl s tímhle docela problém, protože představovačky postav se moc nepovedly. Scénář by mi v tomhle případě zas tolik nevadil, i když je to samozřejmě úplně debilní, ale muselo by se tam aspoň pořádně něco dít. V tomhle filmu jsem totiž čekal na nějakou hustou přestřelku, ale ničeho kulervoucího jsem se nedočkal. Většinu času se tady totiž toho moc neděje, jenom pár drsňáků jezdí po silnicích, pak s někým pokecaj, ustřelej mu hlavu a jedou o dům dál, kde si to Larry Bishop rozdá s nějakou ženskou (což jsou mimochodem scény z jak špatnýho porna). No a žádná velká přestřelka nikde. I tak jsem se ale u toho svým zvrhlým způsobem docela slušně bavil, Michael Madsen je tu v nejlepší formě a těm ženskejm to fakt sluší. Jestli máte rádi podobný béčkový výplachy, tak do toho jděte. Jinak se u tohoto filmu radši moc nepozastavujte. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Ako názvy pre film boli zvažované aj "Pistolero", "The Savage Riders Return", "The Wild Riders", "The Three Victors", a "Route 666 to Hell". (Smok)

Reklama

Reklama