Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

gogos 

všechny recenze uživatele

Vynikající prolog. Poté je zhruba půl hodinka, která je vyplněna místy suchýma hláškama, fůrou překrásnejch zadků, fůrou překrásnejch koz a sem tam nějakou *censored* ... Pravej nářez se rozjíždí až od návštěvy u mistra Carradina. Jinak z výkonů bych vyzdvihnul určitě Hoppera, vynikající monology Madsena a Carradina. Špatně nezahrál Bishop ani Jones. Celý film, včetně titulků, doprovází skvělá hudba. Kamera je také více než povedená. Znalci ocení i pár odkazů... Celkově vzato dost povedený a lehce nadprůměrný snímek. Nechválím to jako Bluntman a nehaním jako Le_Chuck, i když přiznávám, že mě jejich názory dost zaujaly... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Quentin Tarantino má rád podobné filmy. Násilí, erotika hraničící s pornem, drsní chlapi, písek, zbraně a čest a takové ty věci kolem. I proto se pravděpodobně rozhodl, že producenty zaštítí snímek "Pekelná jízda", který dojel už po prvních minutách. Příběh nemá žádnou pospolitost, zbytečně se točí kolem obrovského množství postav, aby tak dvě tři byly skutečně důležité. Dialogy jsou vážně něco příšerného a já jsem si místy říkal, proč sakra ty lidi říkají zrovna něco takového? Vždyť to vůbec nedává smysl. Vybrat si vnadné ženy, pár známých jmen, tohle opravdu není záruka úspěchu. Film nudí, protože akce je zde minimum. Kopíruje to Tarantina, nebo spíš vykrádá, ale dostává se na úroveň, která je o hodně níž. Nejlepší na filmu je plakát. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/04/prcicky-bruce-lee-par-trapnosti.html ()

Reklama

pivo 

všechny recenze uživatele

Sympatická blbosť na jedno použitie. Bishop sa evidentne chcel pri natáčaní hlavne pobaviť a tak sa vykašlal na nejaký príbeh a tak celý film prešpikoval nabubrelými kecami a rádoby cool pózami. Pózerov tam veru bolo požehnane, v čele hneď so samotným Bishopom. Ale taký Dennis Hopper príjemne potešil, jediný v pohode týpek, ktorý sa na nič nehral. Ale inak je to celkom zábava, hoci to nie je taká jazda, akú by človek po traileri čakal. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pomerne zábavné béčko, ktoré sa na nič nehrá a nesnaží sa byť najlepším filmom. Ide o motorkársku zábavu, plnú drsných výrazov, motoriek, žien, nezbytnej krvi, násilia a hlavne hudby, ktorá sa presne do filmu hodí. Michael Madsen sa narodil presne pre takéto filmy a je to bezpochyby najlepšia postava. Príbeh je vydarený, mnohí si prídu na svoje kvôli drsnému štýlu motorkárov. Veľa filmov o motorkároch som nevidel ale toto je jeden z tých lepších, ktoré som videl. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Plno lidí asi čekalo Tarantinovku, já podle coveru čekal béčkovou jízdu. A taky jsem jí dostal, film se táhne ke konci a čím dál více to houstne, což bylo fajn, ale nejvíc mě bavily herci samotní. Madsen je řízek, Hopper parádní herec, Jones drsňák a Balfour je dobrej začátečník. jedinej s kým jsem měl problém byl sám režisér Bishop kterej byl jak nesympatickej tak ani nezahrál nic. Atmosféra správnýho béčka je umocněná správnejma drsnejma kecama která pro sprostý slovo nechodí daleko. Prostě paráda. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Producent Quentin Tarantino měl hrát původně postavu Comanche. (don corleone)
  • Larry Bishop a Michael Madsen, hlavní protagonisté filmu se potkali při natáčení Tarantinova Kill Bill 2, rozhodli se, že spolu udělají film. (don corleone)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno