Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

pivo 

všechny recenze uživatele

Sympatická blbosť na jedno použitie. Bishop sa evidentne chcel pri natáčaní hlavne pobaviť a tak sa vykašlal na nejaký príbeh a tak celý film prešpikoval nabubrelými kecami a rádoby cool pózami. Pózerov tam veru bolo požehnane, v čele hneď so samotným Bishopom. Ale taký Dennis Hopper príjemne potešil, jediný v pohode týpek, ktorý sa na nič nehral. Ale inak je to celkom zábava, hoci to nie je taká jazda, akú by človek po traileri čakal. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Partička kolem Tarantina se rozhodla natočil vlastní film a Quentina zapořáhla jako producenta. No ještě že tak, kdyby seděl za kamerou, to by jeho úroveň klesla ještě níž. Tohle je slátanina, ve které se zápletku dozvíme asi dvacet minut před koncem a při rozuzlení vlastně ani nevíme, co v té truhličce bylo. Herecké obsazení hodně dobré, akorát hlavní postava BIshop mi tam vůbec nesedí. Spousta krásných ženských, a pokud je tam nějaká více než 20 sekund, tak je dominantní a svá, přesně taková, jak to má Tarantino rád :-) 2 a půl. ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Opravdu pekelná jízda, ikdyž jak se to vezme. Tarantinův nádech se nedá opravdu popřít, nicméně příběh je jednonuchý a místy o ničem a z cesty... Vyvraždovačky gangů navzájem jsou dobře stravitelné, krev lítá všude kolem a tak to u Tarantina už bývá. Bishop se toho chopil celkem s rozumem. Obsazení svůdných, nebo nahých koček bylo ve filmu pěkně rajcovní, ikdyž převážně se kamera točila z cety právě na tuto část s hlavním hrdinou. Herecká volba byla tou zprávnou a sečteno, podtrženo prostě střílečka a vyřizování starých šrámů, jak má být. Nicméně žádnou bombu nečekejte. Lepší 3* ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Moc cool, aby to cool bylo. Moc blbých keců, aby se mi to líbilo. Tarantino ukázal, že jako jeden z mála umí opravdu poutavě kecat o hovně a Bishop je jen levná náhražka, jehož postava mi kurevsky lezla krkem, což neznamená, že bych s ním nechtěl natáčet. Těch žhavých ženských čekajících na přeříznutí tam teda panečku bylo požehnaně. Avšak ani Madsen s nadváhou, přivázaný Carradine, Hopper na prdítku a ani potetovaný a kuší holdující Vinnie Jones nestačili na to, aby mě Bishop něčím vtáhnul doprostřed dění. Nudit se ale nedá, protože je co k vidění. [Přesná stopáž: 80 min] ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Áno Visáč invalidný spaghetti western „on wheels" bez kostry, ktorý sa nemotorne prevaluje od pózy k póze a nezachránia ho ani 80-tkové bobry, ani béčkové modly (Madsen, Hopper, Carradine), ani Tarantino v titulkoch, ani 3K (kozy, kvéry, krvinky). Toľko zbytočných a namachrovaných kidov dokáže splodiť snáď len Kontrafakt a Bishop. Milujem úprimný, fanovský, naivný, živelný (proste nejaký) trash, ale Larry na to poste nemá. 20% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Pro roli Pistolera se zvažovalo o obsazení Bruce Willise. (don corleone)
  • Nápad na film pochádza od Tarantina po zhliadnutí Savage Seven (1968) s Larrym Bishopom. Povedal, že to bola Bishopova životná rola, a že Tarantino mal ten film produkovať. (Smok)
  • David Carradine odmítnul roli po přečtení scénáře. Larry Bishop jeho roli přepsal a přesvědčil ho, aby ji vzal, protože ji bude moci natočit za jeden den. (don corleone)

Reklama

Reklama