Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

kingik 

všechny recenze uživatele

Film produkčně zaštítil Quentin Tarantino. A je to na něm mírně znát. V takovém filmu plném rádoby drsných hlášek a kečupových scén nesmí chybět herci typu Jones, Madsen nebo zesnulí frajeři Hopper s Carradinem a jako výraznou zástupkyni něžného pohlaví tu máme dračici Leonor Varela. A to je plus. Horší už je to s faktem, že scénáristicky a režijně si to vzal na starost Larry Bishop, který si střihnul i hlavní roli drsného motorkáře a asi si toho nabral moc najednou. Scénáristicky je to nedomrlé a režijně je to poměrně nevyzrálé. Pro film je jasným pozitivem jeho střídmá minutáž. 50% ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Dobře, tak tam burácí motorky, na všechny strany mečí kozy a padají rádoby drsné věty, to vše v množství větším než velkém. Ale co jako?? Vždyť je to totálně o ničem! Žádná akce, motorky nepřekročí rychlost 35 mil/hod., všechno je to utahaný a prostě moc namachrovaný. Název slibuje pekelnou jízdu. Sorry, ale žádný peklo a už vůbec ne jízdu jsem neviděl. ()

Reklama

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Pro motorkáře možná kult, pro obyčejného diváka dost velká nuda. Opelichaní herci, žádná akce, pitomoučký příběh, jenž je vyprávěn naprosto nesmyslně, nic-moc hudba, absence originálních nebo alespoň dobrých nápadů a tempo tak pomalé, že si budete myslet, 83 minut znamená 4 hodiny. Jako jo, pár záběrů na motorky je slušných tu a tam uslyšíte slušnou hlášku, ale je toho fak málo. Slabota, která se chce tvářit drsně a přitom ztratí dech už v předtitulkové sekvenci... 10% PS: už poěkolikátě, sebevíc nahých krásek neudělá žádnou scénu samu o sobě sexy... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pomerne zábavné béčko, ktoré sa na nič nehrá a nesnaží sa byť najlepším filmom. Ide o motorkársku zábavu, plnú drsných výrazov, motoriek, žien, nezbytnej krvi, násilia a hlavne hudby, ktorá sa presne do filmu hodí. Michael Madsen sa narodil presne pre takéto filmy a je to bezpochyby najlepšia postava. Príbeh je vydarený, mnohí si prídu na svoje kvôli drsnému štýlu motorkárov. Veľa filmov o motorkároch som nevidel ale toto je jeden z tých lepších, ktoré som videl. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé ingrediencie skvelé. Ale je to úplná sprostosť bez príbehu, s debilnými dialógmi (a tak veľmi to chce byť v štýle Tarantina), akcia nie je ani nachvíľu ozaj gulervúca (a tak veľmi to chce byť v štýle Rodriqueza). Hooper ako vtipný odkaz na BEZSTAROSTNÚ JAZDU trochu otravný, Vinnie Jones opäť raz prehnane vyšinutý a hlavný drsňák Pistolero, vyzerá nebezpečne len keď má slnečné okuliare. Aspoňže ten Madsen si to užíva tamer rovanko ako v KILL BILL. No hej, aj Carradine by si zaslúžil lepší výstup. Nahé a pekné dievčatá potešia takmer ako v BITCH SLAP (ak chcete béčkový príspevok ku Grindhouse fimom, pozrite si radšej to). Nejaké to gore je fajn. Najlepším motorárskym filmom pre mňa asi ostane HARLEY DAVIDSON A MARLBORO MAN... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Nápad na film pochádza od Tarantina po zhliadnutí Savage Seven (1968) s Larrym Bishopom. Povedal, že to bola Bishopova životná rola, a že Tarantino mal ten film produkovať. (Smok)
  • Dennis Hopper ve filmu jezdí na své vlastní motorce. (don corleone)

Reklama

Reklama