Reklama

Reklama

13: hra smrti

  • Thajsko 13 game sayawng (více)
všechny plakáty
Trailer

Nová tajná soutěž bohatých nabízí možnost vyhrát obrovskou sumu peněz. Nabídka hry však přichází pouze těm, kteří mají problémy v práci, s penězi, rodinou a láskou. Pokud se jim podaří splnit 13 úkolů, dostane se jim bohatství, které přesahuje jejich nejdivočejší sny. Ale má to háček, úkoly prověří veškeré jejich schopnosti - od lásky přes náboženství až po morální hodnoty. Jako v každé hře, i zde jsou však pevně daná pravidla a kdo je nedodrží, ZEMŘE! Jak daleko jste ochotni zajít v honbě za penězi VY? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

Fr 

všechny recenze uživatele

Gratulujeme! Máte příležitost vyhrát fantastickou cenu..… Thriller, kterému nechybí napětí, ale bát se asi nebudete. Člověk se nenudí, příběh má tempo, některé události jsou překvapivé, některé zas ,,thajsky“ nechutné. Kladem také je, že hlavní hrdina působí celkem ,,normálně“. Ale i díky scéně v restauraci říkám, že jednou stačí. GRATULUJEME! VÝHERCEM SE STÁVÁ… PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ **** Co uvidíme (možná) příště? Také se vám zdáli některé věci úchylný? Tak si představte, že …. Fuj! Uchyláci!! ()

lola3121 

všechny recenze uživatele

Co všechno je člověk schopný udělat pro peníze? Pokud si nejste jisti, kam až je možné zajít, podívejte se na tento film. Ovšem podívaná je to jen pro silné žaludky, pro mě byla nejhnusnější scéna v restauraci. Motorkáři už byli proti tomu slabý odvar. Závěr byl pro mě trochu překvapivý, ale tak to má asi být. Celkově napínavá podívaná, tvářící se podobně jako Hra, ovšem toto je hra, při které se vám budou rolovat ponožky. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Vždycky když si pouštím nějaký asijský snímek, o kterém vůbec nic nevím, čekám jen další variaci klasické asijské duchařiny. Jak mile překvapený jsem byl, když jsem zjistil, že tohle je něco jiného. Další filmová hra na úkoly. Zpočátku dobře rozjetá, jen mě osobně ty úkoly připadaly trošku blbě seřazené (např. úkol č. 5 bych dal mnohem později, protože některé úkoly, které následovaly po něm, mi ve srovnání s tímto připadaly jako slabý čajíček). Herec hrající Phuchita, byl vynikající, námět dobrý, exotické prostředí dobré, jenže.... Film je zbytečně dlouhý a po tom pátém úkolu již dost utahaný, ztrácí tempo a někde po půlce filmu, kdy už dochází k příliš mnoha náhodám (Phuchitova kamarádka), mě už tak nějak přestalo zajímat, jak to přesně skončí a jen jsem to prostě dokoukal. A musím říct, že závěr mě nejen nepřekvapil, ale ani nějak nezaujal. Je to škoda, mohl to být napínavý a zajímavý thriller, ale nakonec není. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Tak nějak pořád přemýšlím nad tím, proč tomuto snímku nedát 5*. A na nic nemůžu přijít. Opravdu perfektní. Od začátku (kdy budeme záhadným telefonátem vtáhnuti do hry) až do konce (který končí naprosto neočekávaně). Úkoly jsou vybrány rozmanitě, u některých se budeme smát (moucha), některé jsou nechutné (exkrement) jiné zase drastické(motorkáři). ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to vydarený hororový thriller z thajskej produkcie. Má veľmi dobrý príbeh o mladíkovi, ktorému sa vôbec nič nedarí, je v dlhoch a navyše práve prišiel o prácu. A keď je na samom dne, dostane telefonickú ponuku od tajnej organizácie, aby plnil rôzne úlohy, ktoré mu prinesú veľké bohatstvo a tak s tým aj súhlasí. Lenže úlohy sú čím ďalej extrémnejšie a dostanú ho do problémov aj s políciou, no jeho verná priateľka vie, že niečo nie je v poriadku a tak sa rozhodne čím skôr zistiť celú pravdu, aby svojho priateľa zachránila. So spracovaním som nadmieru spokojný, úvodná štvrťhodinka výborne oboznámi s nepríjemnou situáciou hlavného hrdinu, pôsobí to až tak depresívne a potom sa už začne samotná hra a tak sa je stále na čo pozerať. Síce sa tu nájde pár slabších scén, hlavne týkajúce sa pátrania po organizácii a aj celý záver je taký zvláštny, nie zlý, ale určite sa z toho dalo získať aj viac. Ale to už ani moc nemôže sklamať, lebo rôznych zaujímavých a vydarených scén je film plný. Čo sa týka samotných úloh, tak som dosť spokojný. Niektoré síce sú mimo záber a iba sa o nich niečo povie, ale to sú práve tie najnezaujímavejšie, takže to vôbec neprekáža, tie ostatné sú rozmanité, často originálne a niekedy aj dosť nepríjemné a drsné. Rozplakanie detí alebo scéna so stoličkou sú ešte zábavné, ale celá situácia so studňou, scéna v reštaurácii alebo vešanie prádla sú nezabudnuteľné. S hereckým obsadením nemám problém, hlavný hrdina to po všetkých stránkach zvládol dobre, podobne je na tom aj jeho priateľka a pár menších postáv, som spokojný. A nič nemôžem vytknúť ani réžii a technickej stránke, všetko funguje nadmieru dobre. 13: hra smrti patrí medzi to najlepšie v rámci podobných filmov, dá sa tomu viacero vecí vytknúť, ale je to nadmieru zaujímavé a nápadité a bavím sa aj po niekoľkých pozretiach. 79% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Výroba filmu zabrala sedm měsíců. (Holina)
  • Exkrement, který má Phuchit za úkol sníst, byl vytvořen ze směsi buráků, syrupu a durianu. (Raztubyl)

Reklama

Reklama