Reklama

Reklama

13: hra smrti

  • Thajsko 13 game sayawng (více)
všechny plakáty
Trailer

Nová tajná soutěž bohatých nabízí možnost vyhrát obrovskou sumu peněz. Nabídka hry však přichází pouze těm, kteří mají problémy v práci, s penězi, rodinou a láskou. Pokud se jim podaří splnit 13 úkolů, dostane se jim bohatství, které přesahuje jejich nejdivočejší sny. Ale má to háček, úkoly prověří veškeré jejich schopnosti - od lásky přes náboženství až po morální hodnoty. Jako v každé hře, i zde jsou však pevně daná pravidla a kdo je nedodrží, ZEMŘE! Jak daleko jste ochotni zajít v honbě za penězi VY? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po dlhých rokoch som si to pozrel znova až dnes a už viem prečo. Má to síce skvelý námet na zamyslenie a nie je to len prvoplánovo drsná vyvražďovačka, ale atmosféru to má riadne depresívnu a rozhodne mi nebolo príjemné to sledovať. Tretíkrát si to rozhodne nepustím. Asi nie som až taký zvrátený voyer ako diváci, ktorí si tento typ zábavy vychutnávajú. No a keď by som sa mal zamyslieť nad tým jak ďaleko by som na mieste hlavného hrdinu zašiel ja, tak piate kolo v reštike by som v žiadnom prípade nedal. A aj u tých predošlých kolách by som mal problém. Asi nie som taký zúfalý, zlý alebo skazený? Kto vie. Za jedno pozretie to stojí. Film pekne tvrdo nastavuje zrkadlo priaznivcom všetkých tých gore uchylných filmov. 8/10. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

13 Beloved je (bohužel) jen drsnější verze Hry a stejně jako v případě Fincherova bijáku jej nejvíc sráží závěrečné odhalení. Konec ale naštěstí nestaví celý předchozí děj na hlavu a nedělá z diváka totálního idiota. Díky do extrému (ano, Saw vám příjde na mysl) vyhroceným situacím, působivé atmosféře a solidní filmařině dávám 4 hvězdy. P.S. Jsem moc rád, že se mi nikdo ani nepokoušel vysvětlit, jak se mohl každý hrdinův pohyb natáčet kamerou. :o) ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Tak nějak pořád přemýšlím nad tím, proč tomuto snímku nedát 5*. A na nic nemůžu přijít. Opravdu perfektní. Od začátku (kdy budeme záhadným telefonátem vtáhnuti do hry) až do konce (který končí naprosto neočekávaně). Úkoly jsou vybrány rozmanitě, u některých se budeme smát (moucha), některé jsou nechutné (exkrement) jiné zase drastické(motorkáři). ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Úvodná scéna je pre každého šprtala dostatočným varovaním, aby to vypol... ja som tak neurobil, chvíľami potom zaľutoval, napriek tomu sa však nedokázal odtrhnúť a nakoniec musím konštatovať, že to predsa len stálo za to. Úvahy o nezrealizovateľnosti takejto hry (a v takom rozsahu) bokom, rozhodnutia hlavného hrdinu chyteného do jej siete sú naopak veľmi uveriteľné (až na tie hovná hneď v úvode), ako alegória na krehkosť našich "civilizačných-morálnych-spoločenských" zábran nemá 13: Hra smrti konkurenciu... aspon čo do nekompromisnosti určite nie... záver sa v tomto smere tiež vydaril. Napriek tomu nemôžem dať tejto kombinácii Hry a Saw viac, než som udelil im (pretože než aby korigovala, tak ešte viac trpí neduhmi uvedených predobrazov - hlavne nemožnými náhodami a prekombinovanosťou poínt). ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Podle vašich hodnocení jako bych viděl úplně jiný film ale tohle se prostě nedalo, opravdu to není dobrý film. Naivní klišovitý film s absencí jakéhokoliv herectví, směšné zpracování, mizerná kamera i režie atd. Z nesympatického herce Krissada Terrence se mi po návštěvě jedné nejmenované restaurace ještě zhoršila sympatie a dopadla až na samé dno. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Exkrement, který má Phuchit za úkol sníst, byl vytvořen ze směsi buráků, syrupu a durianu. (Raztubyl)
  • Výroba filmu zabrala sedm měsíců. (Holina)

Reklama

Reklama