Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (618)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoci, ale mě se tento pátý díl parodující hlavně film Mama líbil hodně. Nasmál jsem se u spousty scén a narážek na všelijaký nový horory. Podle mě by parodie na horor měla vtipně fungovat a já se bavil opravdu hodně. A to jsem podle ukázky čekal, že to bude úplná srágora. Pro mě určitě nejlepší díl po jedničce. Za mě 85% :) ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Scary Movie, ve kterém nehraje Anna Faris a Regina Hall - kandidát na odpad!? Nakonec si to tu jednu hvězdu zaslouží, hlavně díky Simonu Rexovi a "mrzačení dětí" (což skvěle fungovalo i ve trojce). Z původního scarymovieovského nádechu zde zůstaly akorát parodie na různé filmy, které se ale vůbec nepovedly a nebyly vtipné. Obsazení Lohan a Sheena bylo dalším hřebíkem zatlučeným do rakve. Toto pokračování nemělo vůbec vzniknout, protože svým předchůdcům dělá akorát ostudu. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ještě lepší rozměr tenhle úpadek jedné série získá, dáte-li si ho ve stejný den, jako A Haunted House 2. Chtějí-li Weinsteinovi ještě někdy vyprodukovat výbornou část Scarie Movie, měli pokorně s prosíkem zase zaklepat u Wayansů. Protože pětka Scary Movie je sice lepší než předchozí čtyřka, ale jen o trošku. Je-li HH2 nabušené výbornými, zábavnými a funkčními vtípky, v SM5 na jeden takový vtípek přijde dalších cca 20 miut nudné a suché vaty. Pokouší-li se v rámci možností HH2 o pestré a originální vtípky, SM5 jede dál pořád jen v tom samém padání, bouchání a trapném ksichtění. Ono je svým způsobem zázrak, že se parodická série dočkala už tolikátého pokračování, ale ta cena za to je příliš vysoká. Značná část druhé * je za Lindsay. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se místy opravdu královsky. Například párty vysavačů bazénů je snad největší úlet co jsem viděl za hodně dlouhou dobu. Charlie Sheen trošku slabší, celkově to zpočátku celé na mě působilo jako obrovská trapárna, ale k mému údivu se z toho časem vyrýsovala hodně výživná blbina, u které se smích zadržet prostě nedá. 50% ()

Payushka odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle hrozne nepovedeny film jsem uz dlouho nevidela. Zjednodusene receno: ma to byt parodie, ktera je vtipna. Jenze humor abyste pohledali (vetsinou je na urovni 5letych deti) a parodicke scenky jsou nedotahnute. Snad jen Aronofskeho "kamera za zady" je tu trefne vystihnuta, ale jinak mrtvo... Doporucuju radsi sledovat South Park, v nem najdete vyrazne povedenejsi verzi. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Vo filme je parodovaná aj hororová snímka Evil Dead (2013), ktorá si odbila premiéru v amerických kinách len týždeň pred Scary Movie 5. Tvorcovia vychádzali iba z jej traileru. (ShortyIC)
  • Na plagáte k filmu môžeme vidieť postavu Teda zo snímky Macík (2012). Vo filme sa však neobjaví. (PETOS)
  • Ve sceně, kde Jody Sanders (Ashley Tisdale) zaspí zkoušku baletu, je na některých vidět hodinách čas, který se liší od času, který je možné spatřit v dalších scénách. (ČSFD)

Reklama

Reklama