Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (618)

Payushka odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle hrozne nepovedeny film jsem uz dlouho nevidela. Zjednodusene receno: ma to byt parodie, ktera je vtipna. Jenze humor abyste pohledali (vetsinou je na urovni 5letych deti) a parodicke scenky jsou nedotahnute. Snad jen Aronofskeho "kamera za zady" je tu trefne vystihnuta, ale jinak mrtvo... Doporucuju radsi sledovat South Park, v nem najdete vyrazne povedenejsi verzi. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Slabé a nudné. Občas jsem se sice zachechtal a asi třikrát vyprsknul smíchy nahlas. Jenže ty vynechané scény, běžící při závěrečných titulcích, mi poskytly zhruba stejnou porci zábavy, jako celý předešlý film. Bohužel. Z pouhé jedné hvězdy na dvě to nakonec zvedl ten šišlavý jazyk rozříznutý nožem, se kterým se tak blbě zpívá „halelujá“ , a který potom ta bubujehovistka zapomněla pod přibouchnutým poklopem (což mě nejen pobavilo, ale i zbavilo mé noční můry z jazyku rozříznutého ulamovákem v Lesním duchovi. Za to moc díky!). Ale jinak – bída. Bez alespoň trochu pohromadě držícího příběhu, bez invence, a zábava tak maximálně deset minut z celkového času. Zbytek vata. Nucená, trapná a taky (což je ještě horší) dost nudná. A zejména Mama se teď určitě obrací v hrobě kvůli tomu, jak její potenciál zůstal hanebně nevyužit. ()

Reklama

oLí odpad!

všechny recenze uživatele

A nekorunovanou SRAČKO-BLITKO-ŽUMPO-HNISO-VÝTOKEM Z PENISU A VOKA roku se stává SCARY MOVIE 5 ... horší film minimálně letos určitě neuvidím. Nevím, kdy mi při sledování filmu bylo takhle trapně. Dodíváno celé pouze z principu, že filmy vždy zásadně dokoukávám až do konce, ale tohle bylo s hodně velikým sebezapřením. 0/10 ()

Handle odpad!

všechny recenze uživatele

No, tak tohle bylo opravdu hodně špatné. Všechny čtyři díly Scary Movie miluji a těšil jsem se i na pětku, i když jsem tušil, že kvalita už bude asi nižší. Přesto jsem nečekal odpad. Víte co - tvrdit o předešlých dílech, že měly filmařské kvality nebo že se tam nevyskytovaly blbé vtipy, by také nebylo moc objektivní. I tak se ale v každým díle objevily tak vtipné scény, až jsem ze židle padal. Scary Movie 5 mě však otrávilo a stěží tam najdete alespoň trochu dobrý vtip. Parodované filmy jsou výborné, ale je to tak trapná slátanina, až se mi nechce věřit, že to takhle otřesně mohlo dopadnout. A především chybí Anna Faris, která někdy předešlé díly zachraňovala. Scary Movie 5 je prostě omyl, který v této podobě raději ani neměl vzniknout. PS. Nechápu, jak to může mít vyšší hodnocení než jakýkoli předchozí díl! ()

Hismael odpad!

všechny recenze uživatele

Totální degradace celé série scary movie. Scénář působí jako kdyby ho někdo sepsal na koleni čtvrt hodiny před začátkem natáčení. I kdybych si měl vzpomenout na jednu jedinou vtipnout scénu, budu mít velký problém. Pátý díl trvá pouhých 70 minut a nepovedené scény které po titulcích následují, jsou ve výsledku zábavnější než celý film. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Přibližně v čase 34:19 si můžeme všimnout, že je zrychlený čas. Jenže zatímco v ložnici Jody (Ashley Tisdale) a Dana (Simon Rex) je zrychlení vidět, Maria (Lidia Porto) žehlí a luxuje pomalu, přestože v její scéně by měl být čas zrychlený také. (Rose.Doesnow)
  • Film nebol premietaný pred kritikmi. (ShortyIC)
  • Natáčanie filmu odštartovalo 4. septembra 2012. (Sufferer)

Reklama

Reklama