Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (618)

Terva 

všechny recenze uživatele

Debilové cha cha úvodní scéna mě dostala. CITÁT - Tady se není čeho bát......... Hlavně hláška - Budou tam prachy, děvky a......žralok. Pětka paroduje převážně film Mama, ale je zde několik střípků z Planety opic, Černé labutě nebo Paranormal activity. Samozřejmě že nesmí chybět fekální humor a jídelní scény. To, co mě celkem vadí je však součástí celé série. CITÁT - Já vám ukážu vášeň!!!!....... Byl jsem překvapen, že to má celkem hlavu i patu a kdo chce najde si tam ty své scény, kterým se zasměje. CITÁT - Večer ho napadla kuchyně......... DIALOG: JODIE (Ashley Tisdale) - Něco ho táhlo ven a on řval Mamá. DAN (Simon Rex) - To si taky nepamatuju. JODIE - Omldlel si. DAN - To si taky nepamatuju. JODIE - Hele v tom domě prostě něco je. DAN - To neva, hlavně že se milujem.......... CITÁT - Našel jsem obvaz. Na hlavě.............. Mejdan čističů bazénů mě rozesmál. A scéna okolo 60 minuty je opravdu brutální. CITÁT - Adunda!!!........ Takže já se celkem bavil. Není problém tomu dát 60%. Závěrečné titulky ještě přinesou nepovedené a vystřižené scény. Trochu humoru na samotný konec. CITÁT - Tak si svou Planetu ještě chvilku užívejte........ Malé cameo si ve filmu zahraje Mike Tyson. CITÁT - Měl jsem zlej sen - démoni, opice....černá labuť............ ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pokud si dobře vzpomínám, první díly ze série Scary Movie mi přišly docela dobré, odpočinkové, s humorem jistě lepším, než Troškovy Kameňáky nebo americké romantické rodinné komedie. Ale tohle dílko mě ničím nenadchlo, i když jsem znal všechny filmy, které se pokouší parodovat. Občas jsem se pousmál, dvakrát třikrát krátce uchechtl, ale ke smíchu mě to nepřimělo ani jednou. Tedy z mého hlediska je to komedie neúspěšná. A bylo to místy trapné a blbé, ovšem zdaleka ne tolik jako filmy, kterým dávám odpad nebo jednu hvězdu. Takže dvě a do koše s tím. A někdy v budoucnu si musím stáhnout předešlou tetralogii a porovnat... ()

Reklama

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Rozhodne najslabšie Scary movie. To už fakt Pár nenormálnych aktivít (porovnávam to práve preto, že som to nedávno videla) bol vtipnejší a to bol zameraný len na jeden film. Scary movie sa snažilo parodovať niekoľko filmov a ono to fakt zostalo iba pri tej snahe. Veľmi slabé paródie, pár krát som sa zasmiala, ale netrhalo mi brucho od smiechu tak ako u predošlých dieloch. Proste zbytočne som sa tešila na túto 5-ku. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Muhahaha, veľmi vtipné. Ale pre koho? Tento typ zábavy je už prekonaný, istú dobu bol ako tak smiešny, no toto dielo ma rozhodne nepobavilo. Komédia, pardón paródia od režiséra, ktorý toho ešte veľa vo filmovej brandži nedokázal, ďalej herecké obsadenie z tej najväčšej komercie, no a v celku nuda, ktorá je veľkým trapasom. Trápne, niekto zabudol ako sa robí humor alebo na to ešte nedošiel, lebo toto bol nechutný výplod. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Scary Movie, ve kterém nehraje Anna Faris a Regina Hall - kandidát na odpad!? Nakonec si to tu jednu hvězdu zaslouží, hlavně díky Simonu Rexovi a "mrzačení dětí" (což skvěle fungovalo i ve trojce). Z původního scarymovieovského nádechu zde zůstaly akorát parodie na různé filmy, které se ale vůbec nepovedly a nebyly vtipné. Obsazení Lohan a Sheena bylo dalším hřebíkem zatlučeným do rakve. Toto pokračování nemělo vůbec vzniknout, protože svým předchůdcům dělá akorát ostudu. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Piaty diel Scary Movie prichádza po siedmich rokoch od uvedenia poslednej časti, čo je najdlhšia prestávka medzi jednotlivými pokračovaniami tejto série. (S3MIR)
  • S pátým dílem série vzrostl i rozpočet. Zatímco na první film stačilo filmařům 19 milionů amerických dolarů a druhý, třetí a čtvrtý díl stál 45 milionů, rozpočet pátého filmu série se vyšplhal až na 50 milionů amerických dolarů. (t.mon)
  • Jedná se o jediný film série, kde nefiguruje žádné hlavní postavy z předchozích filmů. Neobjevuje se Cindy Campbell (Anna Faris) ani Brenda Meeks (Regina Hall). (rafix)

Reklama

Reklama