Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Holly a Gerry se vracejí z návštěvy od její matky. Hádají se a vyčítají si, že nemají peníze, dítě… Jejich hádka se ale nakonec změní v příjemné usmiřování. Je jim spolu dobře.  V baru Hollyiny matky se schází skupinka lidí. Nejde však o nějakou veselou událost. Důvodem je Gerryho smrt. Je zde Holly a jejich přátelé. Poté se Holly uzavírá do sebe a myslí jen a jen na Gerryho. Dokonce s ním i rozmlouvá. I po třech letech je Holly živa pouze ze vzpomínek na Gerryho. V den jejích třicetin ji navštěvuje matka a přátelé. Všichni jsou zaskočeni tím, jak Holly žije a na nic nedbá. Dávají do pořádku i její byt. Holly dostává balíček. Je v něm záznam, který Gerry musel pořídit v době, kdy již věděl, že umírá. Sděluje na něm Holly, ať hlavně začne žít a že od zítřka jí začnou chodit jeho dopisy, což si zařídil...Holly se jde bavit, ale myšlenkami stejně končí u Gerryho. V baru u své matky rozmlouvá s Danielem, který zde pracuje. Pak z opilosti usíná. Ráno nachází dopis od Gerryho. Ten ji nabádá, aby si koupila něco pěkného na sebe. Za pomoci své kamarádky Sharon se Holly vrací do práce. Druhý den dostává další dopis od Gerryho. Žádá ji, aby vystoupila na karaoke. To už kdysi udělala, ale měla pád a poranila se. Tentokrát zpívá jen pro Gerryho. Večer zde ještě vede rozhovor s Danielem. Ten ji později pomáhá zabalit a odnést Gerryho věci. V dalším dopisu Gerry posílá Holly a její kamarádky Denise a Sharon na dovolenou, kterou zařídil – do jeho rodného Irska. Zde si Holly uvědomuje, že na rozdíl od ní její kamarádky „žijou“: jedna čeká dítě a druhá se bude vdávat. Ona poznává Williama – bývalého kamaráda jejího manžela, se kterým dokonce stráví noc. Pak se vydává za Gerryho rodiči. Zde na ni čeká další dopis od Gerryho... (TV Prima)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (890)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pěkný romantický film s dobrým romantickým příběhem a zajímavým romantickým nápadem. Prostě romantika se vším všudy. Líbilo se mi to, čtyři hvězdičky jsou určitě zasloužené. Co bych já osobně vypustil, byl románek s "Bardemovým bráchou" (J. D. Morganem), to mi tam moc nesedělo, ale jinak to bylo v pohodě. Na romantické snímečky sice moc nejsem, ale tenhle stojí za to. 75% ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Krásný a vtipný filmeček, který ani na chvíli nenudí a navzdory tématu se naprosto dokonale vyhýbá čemukoliv, co jen vzdáleně zavání kýčem. Chvílí je z něj cítit klasická Anglická komediální škola (pasáže v Irsku), chvílema, jako bych sledoval Allena, ve výsledku naprostá spokojenost a zase jednou takový příjemný pocit, že se ve mě něco hnulo. Těžko říct,jestli dát spíš velmi silné čtyři, nebo slabších pět. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Víte, proč miluji cukrovou vatu? Protože je nechutně sladká a já miluji sladké. Přesně takhle jsou moje romantické chutě ukojeny PS: Miluji Tě. Ukrutně přeslazená romantika, které se těžko odolává. Příběh je vcelku originální, kdy překvapivě brzo, po první hádce a usmíření, které uvidíme, umírá manžel hlavní postavy. Ta se skrze ztrátu snaží dostat, ale pořádně ji pomůže až dopis od jejího mrtvého manžela... První dopis z deseti, které mají změnit její život, do kterého se má navrátit úsměv a láska. Gerard Butler je velmi mužný a každý rychle pochopí, čím si svou manželku zasloužil. Samotná Hilary Swank je konečně pro mě tou krásnou ženou, kterou dokáže být. V některých filmech jsem až bytostně nenáviděl její snahu "nebýt krásnou ženou", ale konečně prokoukla se svým úsměvem a netradičními rysy. Vlastně na co si stěžovat? Ten film je dojemný a sladký, romance každým coulem, která není pro pesimisty a lidi, kteří nevěří v lásku až za hrob.... Možná trochu větší délka, možná chvílemi až příliš romantické, tak jako tak ne čistých 5*, ale velmi dobré a romantické 4*. Gratuluji, po dlouhé době jsem opět cítil z romantického filmu lásku, potěšení a emoce. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Že nebožtíci přejí lásce, to věděl už Billy Wilder, ale ten uměl nějak! opříst sladkou pavučinkou a nějak! rozesmát. I nebožtík Garry se o to pokusil, u mne ale neuspěl, ačkoli se aktéři většinou na plné chrupy usmívali nebo na plné váčky slzeli a při tom se ujišťovali, jak moc pro sebe znamenají. Dialogy místy hloupoučké, scének odjinud kopec, občas podařená replika i celá skeč, ale stejně jsem jednu chvíli hořce zalitovala, že sedím v kině a tudíž se nemůžu natáhnout a spát. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Prostředí 7/10/// +kvalitní herecké výkony i dobré obsazení, mnohokrát dokáže dojmout, film má hezký plakát -zvláštně poskládaný děj, některé pasáže a dialogy jsou průměrné/// Dojemné, smutné, někdy až moc. Ale pořád lepší než kdyby se nic nedělo a film byl nuda od začátku do konce. Právě díky způsobu vyprávění (za pomocí dopisů), které hlavní hrdinka čte má film nějaký náboj, dokáže upoutat a ohromit. Samotný příběh je hezký, přestože víc dramatický a romantický, než nějakým způsobem komediální. Je to trošku delší než by bylo potřeba, ale díky závěru, který mě rozplakal na tento film hned tak nezapomenu./// Celkem 66%/// ()

Galerie (62)

Zajímavosti (14)

  • Počas natáčania scény, v ktorej Gerard Butler (Gerry) predvádza striptíz, jeho traky zasiahli Hilary Swank (Holly) do čela. Výsledkom bolo porezanie, ktoré muselo byť zašité niekoľkými stehmi v nemocnici. (ladko)
  • V poslední čtvrtině filmu má na sobě Gerard Butler (Gerry) pod lehkým svetrem zelené tričko, které měl na sobě oblečené i na začátku, přestože je mezi scénami časový rozdíl asi devíti let. (Dlee)

Související novinky

P.S. Miluji tě se dočká po letech pokračování

P.S. Miluji tě se dočká po letech pokračování

13.02.2020

Oblíbená romantická komedie P.S. Miluji tě podle knihy Cecelie Ahern se oficiálně dočká po třinácti letech pokračování. Studio Alcon Entertainment získalo práva ke knize Postscript od stejné autorky,… (více)

Reklama

Reklama