Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V opuštěném domě naleznou detektivové stovky videokazet, zachycujících mučení a vraždy obětí neznámého, výjimečně sadistického únosce a masového vraha… (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (235)

heyda 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem pátral, jestli se jedná o skutečný příběh a zjistil jsem, bohužel ke svému zklamání (ale i zároveň uklidnění), že se jedná pouze a jen o film smyšlený, který možná má jen nějaké vzdálené podobnosti s vraždami páchanými v Poughkeepsie černochem, jehož jméno je Kendall Francois... Kdyby to bylo vše pravdivé, asi bych nevěděl jak hodnotit, takhle se ale můžu zaměřit na samotný dokument a jeho obsah a potom vidím hodnocení na jasné 4 hvězdičky, protože mráz mi běhal po zádech od začátku až do závěrečných titulek. Fakt síla! ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

I přes to, že některé výpovědi/odborné analýzy mohou působit trochu strojeně (párkrát jsem si i říkal, že se mi snad snaží prodat pánve), jedná se o veskrze otřesný zážitek, který podruhé už chtít okusit nebudete. Ta hranice mezi tím, co je fake & real je v případě Pásek z Poughkeepsie velmi tenká. ()

Reklama

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, já tedy, na rozdíl od mnohých, nevěděl předem o tomto filmu nic, ale ani na chvíli jsem nezapochyboval, že se jedná o pseudokument. Domníval jsem se však, že je inspirován skutečným příběhem. Herecké výkony ve fázích vyprávění jsou působivé, nicméně ony kvaziautentické záběry uvěřitelné nejsou. Film na mě nijak děsivě nepůsobil, napětí jsem postrádal. Spíše mě oslovil scénář se sympatickým závěrem. 80% PS: Mohli byste si odpustit trapnosti typu "Nedoporučuji psych. labilním jedincům.", když je zjevné, jak jste z filmu podělaní. Někoho by to mohlo urazit. Taky se nenavážím do vaší inteligence, ačkoliv bych s klidným svědomím mohl. ;-) ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Tento rádoby dokument, který se bere až příliš vážně, mě opravdu nechytil. Vlastně jediné, co mě na něm docela bavilo, je ten fakt, že se tvůrci snažili o co největší autenticitu. Jinak hlavní vrah není nikterak výrazný ani originální a tak je to vlastně s celým filmem. FF mám rád, ale očividně musím hledat jinde. Slabé 2* ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Pokud si divák před zhlédnutím nepřečte, že to není podle pravdivých událostí (oops), užije si to mnohem víc. Nápad moc pěkný, rozhodně to mělo potenciál - ale to by Dowdle nesměl jít cestou televizního zpracování á la odpolední dokument na ČT2 (i když to mělo na druhou stranu taky něco do sebe). No i tak jsem se bavila, jen škoda, že mučeníčka, plány na přepadávání a vztah poukepsáka s jeho dvorní dámou nebyly zdokumentovány trochu detailněji. Ale tak nakonec jim to přece jen vyšlo a já byla celá dojatá :´ ) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna krátká scéna. (Rollo_Tomasi)
  • V jednom televizním zpravodajství zazní, že na západní straně Hudsonu v Poughkeepsie došlo k dalšímu zabíjení. Poughkeepsie je pouze na východní straně Hudsonu. (Rollo_Tomasi)

Reklama

Reklama