Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V opuštěném domě naleznou detektivové stovky videokazet, zachycujících mučení a vraždy obětí neznámého, výjimečně sadistického únosce a masového vraha… (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (235)

topi 

všechny recenze uživatele

Místy hodně depresivní a syrová sonda do počínání masového vraha, který si vše, včetně chytání, mučení a vraždění svých obětí natáčí na videokameru. A co dokáže udělat se svou obětí, kterou má 8 let zavřenou ve sklepě. Hodně mrazivý zážitek. Film je vyprávěn dokumentaristickým stylem, kde mluví policisté, patologové, vyšetřovatelé, policejní doktoři na fakultě, nebo příbuzní a známí vrahových obětí. Policisté našly 17 pásek, další se již nepodařilo najít...některé příběhy jsou založeny na skutečných podkladech a je hodně znepokojující, že takoví šílenci mohou vůbec existovat, aniž by byli dopadeni. Hnus. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Realistické a depresivní, to se mi líbí. Ačkoli jsem se obával, že se nebudu moc dobře bavit u hororu točeného ryze dokumentárním stylem, bavil jsem se přiměřeně dobře a v pár okamžicích mi běhal i mráz po zádech. Když si člověk představí, kolik takových maniaků může chodit po zemi a nikdo o nich neví. Zaručeně to není ztráta času, pro fandy hororů zajímavý kousek. V každém případě začíná být subžánr found footage docela okoukaný. Lidé už by pomalu mohli přijít s nějakými inovacemi, další takový film už bych asi tak vřele nepřijal. ()

Reklama

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Velmi znepokojivý fiktivní dokument o brutálním sériovém vrahovi jehož praktiky a výsledky jeho "práce" působí mrazivě a nepříjemně. Záběry z "akce", kdy je vrah sám v nějakém teatrálním kostýmu, s maskou a týrá svoje vězeňkyně jsou působí uvěřitelně a z mého pohledu vrchol "realismu" tohoto fiktivního dokumentu přijde ke konci filmu v kapitole nazvané "Found" a s kratičkým interview, které v této kapitole je. Každý ze záběrů pořízených vrahovou kamerou je tu těžce mrazivě děsivý právě tou velkou mírou uvěřitelnosti. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Žral jsem to jak malé dítě lízátko. Sežral jsem to celé i s navijákem. Nevěděl jsem do čeho jdu, ale celou dobu jsem si myslel, že dokument je podle skutečné události. Po přečtení pár komentářů, se mi ulevilo, protože bych dneska nejspíše nešel spát. Znepokojující dokumentární horor o sériovém vrahovi. Po celou dobu výborný děj, obrovské napětí a i kamera. Kamera je amatérská a rozklepaná, ale za to se divák daleko více a rychleji vžije. Uf nemám slov a dobrý pocit.. 8/10 = 89% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Dokumentárne spracovanie tohto snímku diváka prevedie všetkými možnými zákutiami myslenia masových vrahov, hlavne toho z Poughkeepsie, ich zvykmi a rôznymi scenármi ich vraždenia. Nekvalitný obraz nájdených videopások síce pridáva na autencite avšak z pohľadu filmového diváka je to skôr na škodu. Mnohé scénky sú ťažko sledovateľné, navyše obraz je často roztrasený a strih chaotický. Vidím to na slabší priemer. 55/100 ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Herečka Stacy Chbosky má obě ruce zdravé a kompletní. Efektu pahýlu ruky bylo dosaženo za pomoci triku se zeleným plátnem a rukavicí. (Rollo_Tomasi)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna krátká scéna. (Rollo_Tomasi)
  • V jednom televizním zpravodajství zazní, že na západní straně Hudsonu v Poughkeepsie došlo k dalšímu zabíjení. Poughkeepsie je pouze na východní straně Hudsonu. (Rollo_Tomasi)

Reklama

Reklama