Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V opuštěném domě naleznou detektivové stovky videokazet, zachycujících mučení a vraždy obětí neznámého, výjimečně sadistického únosce a masového vraha… (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (235)

Flego 

všechny recenze uživatele

Dokumentárny film ( tváriaci sa ako hraný film ) rekonštruuje prípad beštiálneho vraha, ktorý svoje obete týral a zabíjal. Vystupuje tu mnoho policajtov zainteresovaných na vyšetrovaní, psychológov a znalcov a snažia sa poodkrývať charakter postavy vraha a celého prípadu. Niektoré scény sú sadistické, iné svojím natočením konkurujú horroru. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Pokud si divák před zhlédnutím nepřečte, že to není podle pravdivých událostí (oops), užije si to mnohem víc. Nápad moc pěkný, rozhodně to mělo potenciál - ale to by Dowdle nesměl jít cestou televizního zpracování á la odpolední dokument na ČT2 (i když to mělo na druhou stranu taky něco do sebe). No i tak jsem se bavila, jen škoda, že mučeníčka, plány na přepadávání a vztah poukepsáka s jeho dvorní dámou nebyly zdokumentovány trochu detailněji. Ale tak nakonec jim to přece jen vyšlo a já byla celá dojatá :´ ) ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Slušná porce poctivé filmařiny, ale ani nevím proč, nějak mě to neoslovilo. Nemám přímo co vytknout, ale čekal jsem, jak budu bez dechu hltat, co detektivové našli za kazety a pak jsem se přistihl, že místo toho hltám brambůrky a na film koukám jen jedním okem...(ne)kvalita obrazu u kazet působí reálně a v těch chvílích je ten film opravdu napínavej, ale to je jen kousek libového masa zatímco ta omáčka kolem mi zrovna dvakrát nechutnala a po druhé tento chod už nedám. Nenechte se ale odradit, většina bude spokojena. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Dokumentárne spracovanie tohto snímku diváka prevedie všetkými možnými zákutiami myslenia masových vrahov, hlavne toho z Poughkeepsie, ich zvykmi a rôznymi scenármi ich vraždenia. Nekvalitný obraz nájdených videopások síce pridáva na autencite avšak z pohľadu filmového diváka je to skôr na škodu. Mnohé scénky sú ťažko sledovateľné, navyše obraz je často roztrasený a strih chaotický. Vidím to na slabší priemer. 55/100 ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Tento rádoby dokument, který se bere až příliš vážně, mě opravdu nechytil. Vlastně jediné, co mě na něm docela bavilo, je ten fakt, že se tvůrci snažili o co největší autenticitu. Jinak hlavní vrah není nikterak výrazný ani originální a tak je to vlastně s celým filmem. FF mám rád, ale očividně musím hledat jinde. Slabé 2* ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna krátká scéna. (Rollo_Tomasi)
  • V jednom televizním zpravodajství zazní, že na západní straně Hudsonu v Poughkeepsie došlo k dalšímu zabíjení. Poughkeepsie je pouze na východní straně Hudsonu. (Rollo_Tomasi)

Reklama

Reklama