Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V opuštěném domě naleznou detektivové stovky videokazet, zachycujících mučení a vraždy obětí neznámého, výjimečně sadistického únosce a masového vraha… (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (235)

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Béčkovo spracovaný a miestami trošku toporne zahratý horôrik, ktorý však aj napriek (Alebo vďaka?) scenáristickým fackám a logickým chybám kryštalizuje do jedného z najintenzívnejších hororových zážitkov za poslednú dobu. Miestami trochu blbá, väčšinou však krásne efektná a príjemne mrazivá jazda, ktorá sa niekde hlboko vo mne určite až prekvapivo silne zažrala a dúfam že tam ešte nejakú dobu ostane - temný pocit po naskočení tituliek a depresívne interview s řezníkovou slečnou ma nakoniec presvedčili hodiť aj 4tú hviezdu. Pre neskúsenejších divákov a "tínejdžerov" dôverujúcich titulku "Podľa skutočných udalostí" určite ťažko vydýchatelný psychický teror, pre milovníkov found footage povinnosť. Obraz nevinne vypadajúceho dievčaťa s pahýlom miesto končatiny ma bude prenasledovať vo snoch. "I don´t know what you want me to say."... ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem pátral, jestli se jedná o skutečný příběh a zjistil jsem, bohužel ke svému zklamání (ale i zároveň uklidnění), že se jedná pouze a jen o film smyšlený, který možná má jen nějaké vzdálené podobnosti s vraždami páchanými v Poughkeepsie černochem, jehož jméno je Kendall Francois... Kdyby to bylo vše pravdivé, asi bych nevěděl jak hodnotit, takhle se ale můžu zaměřit na samotný dokument a jeho obsah a potom vidím hodnocení na jasné 4 hvězdičky, protože mráz mi běhal po zádech od začátku až do závěrečných titulek. Fakt síla! ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přestože se mě to zpočátku kdovíjak nepozdávalo, musím přiznat že atmosféru beznaděje film dokázal prodat naprosto přesvědčivě, podobně jako kdysi Blair Witch Project. Skutečně bych neměl problém postavy označit za skutečné. Ze scény kdy si žena nasedne do policejního auta a kamera sleduje její přicházející postupnou beznaděj, která se mění v hrůzu, když zjistím ke komu že si to přisedla, mě bude mrazit pěkně dlouho. 70% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Záběry roztřesenou kamerou člověka ve finálním stádiu roztroušené sklerózy, na kterých není lautr nic vidět a je nutné rozpumpovat představivost na plné obrátky mi strach opravdu nenahnaly. Docela mě zaskočili výborně hrající neprofláknutí herci. Působili na mě věrohodně. Stejně jako celý film, který skutečně reálný dokument velmi připomínal. Vrahounek si bere na paškál převážně ženy, takže kdybych byl dole o 18 čísel kratší, tak bych se možná taky bál. Takhle může moje srdíčko zaplesat pouze nad zajímavou psychostudií. Jen je trošku škoda, že nic z toho není skutečné. Vrah by byl už dávno dopaden a stal by se hrozně slavným potiskem na tričko. Každopádně se jedná o zajímavý typ filmu, který rád v budoucnu opět okusím. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Dokumentárne spracovanie tohto snímku diváka prevedie všetkými možnými zákutiami myslenia masových vrahov, hlavne toho z Poughkeepsie, ich zvykmi a rôznymi scenármi ich vraždenia. Nekvalitný obraz nájdených videopások síce pridáva na autencite avšak z pohľadu filmového diváka je to skôr na škodu. Mnohé scénky sú ťažko sledovateľné, navyše obraz je často roztrasený a strih chaotický. Vidím to na slabší priemer. 55/100 ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna krátká scéna. (Rollo_Tomasi)
  • V jednom televizním zpravodajství zazní, že na západní straně Hudsonu v Poughkeepsie došlo k dalšímu zabíjení. Poughkeepsie je pouze na východní straně Hudsonu. (Rollo_Tomasi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno