Reklama

Reklama

Reportérka Sadie Blakeová (Lucy Liu) se probouzí v márnici, aby zjistila, že se stala upírkou. Samozřejmě poněkud nedobrovolně, což ji pořádně naštve a rozhodne se, že nemrtvým, kteří za to mohou, pomůže k tomu, aby byli konečně dokonale mrtví. Můžete se tedy těšit na temný příběh upíří války se vším všudy. Zajímavostí je, že film byl natočen během pouhých 30 dní. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

fraktal 

všechny recenze uživatele

UnRated 122 minutová verse - čekal jsem nudu - a navíc mne horory obvykle moc neberou. Respektive očekávám uvěřitelnost. A zde jsem ji dostal. Navíc netradičně sekaný děj (nejen flashbacky, ale i prohození celých dějových úseků) oživuje jinak klasický scénář: křivda, útěk, realizace, hon spojený s poznáním ceny života a závěrečná vyvražďovačka a tak vám to celé uteče jako... krev ze žil. K dobru musím přičíst zejm. minimalismus co se efektů týče (snad jen ty zvuky...) i vampýrské výbavy. # Is it genetic? #I haven't exactly volunteered for tests. #- What about food? -# What about it? #You can't keep down regular food? #You have a skillful way of putting a girl at ease, Rawlins. Try asking me anything else. #How many guys have you slept with? #Since my, uh... what did you call it, condition? # - None, I guess. #- You guess? # -I was taught to never play with my food. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Lucy Liu to seklo, ale herecky neměla šanci tuto nedotaženou upířinu utáhnout. Videoklipová stylizace totiž silně narazila na nepatřičně seriózní, hloubavě dramatické pokusy o náhled do traumatizované duše po přeměně, špatně zrežírované (zejména v akci, které bylo naštěstí pomálu) a tupě, zkratkovitě napsané (aneb z bázlivé novinářky na drsně hláškující likvidátorku změnou šatníku). [Prvně ale za 3*] ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já bych se nezděsila, kdybych se probudila nahá na pitevně. Rovnou bych se zbláznila. Pak by mi bylo úplně jedno, jestli mám neodolatelnou chuť na čerstvou lidskou krev. Lucy Liu se nezbláznila. Sehnala si kuš se stříbrnými šipkami a vydala se na cestu pomsty. Vlastně chce pomstít svou smrt. Chce si to vyřídit s těmi, co jí to provedli. V podstatě někam příjde, něco málo řekne, vystřelí a odejde pryč. Takže nic převratného se nekoná. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Dost velke sklamanie som prezil po dopozerani tohoto "hororu" Dost soms a nan tesil pretoze upirske filmy mam velmi rad ale toto bolo take nemastne neslane,take gicovite.Presne som vedel co bude nasledovat a vobec nicim ma dej nezaujal ani neprekvapil(a nie preto ze by som bol vestec).Slabe 2 hviezdy. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Mizerná femine odpověď na BLADEa, kterou si nějakým očividným nedopatřením vymodlil režisérský trubec Gutierrez. Ten se nerozpakoval, nabízenou šanci vyždímal až na morek a nechal si zaplatit i za scénář. Jde to bohužel hodně znát. Levná (samozřejmě relativně, kdejaký český "tvůrce" by za rozpočet této hovadiny vyvraždil půlku příbuzenstva), bezduchá socka, která se ve společnosti všech tří dílů BLADEa, UNDERWORLDu nebo kralujícího solitéru 30 DNÍ DLOUHÁ NOC plazí zaslouženě někde kanálem, protože o kanál tu jde především. Nechápu, jak ten režisérský mameluk přesvědčil Lucy Liu nebo Carlu Gugino k účasti, ale pokud není Gutierrez filmař, bude nejspíš kouzelníkem. Chudák Mako, pro kterého se tato sračka stala pomníkem. 20% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • Celý film se odehrává v noci. (cariada)
  • Mako si zde zahrál svou poslední roli. (Pumiiix)
  • Ve filmu není ani jednou vyřčeno slovo upír. (Holina)

Reklama

Reklama